Ψηφιακή τελετή λήξής του ECOCITY

Οι εκστρατείες ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO2MOBILITY για τη σχολική χρονιά 2021-2022 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία! Μαθητές και εκπαιδευόμενοι από 17 δήμους της χώρας μας εντόπισαν και προβάλλανε τα αστικά ζητήματα μετακίνησης, στις πόλεις τους, και έδωσαν σχέδια βιώσιμης αστικής κινητικότητας, δίνοντας το μήνυμα ότι η ποιοτική ζωή στον αστικό ιστό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε πολίτη!

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, οι Επιτροπές Οργάνωσης των Εκστρατειών ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO2MOBILITY, και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς, σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11.00 σε ψηφιακή εκδήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εργασιών των ομάδων μαθητών και εκπαιδευομένων γιορτάζοντας όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα του zoom, ώστε όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευόμενοι, να ενώσουν για ακόμη μια φορά την φωνή τους από άκρη σε άκρη την Ελλάδα για αναβάθμιση του περιβάλλοντος που όλοι μας ζούμε!

Τελετή Λήξης – Σύνδεσμος Zoom