Συνεργασία του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης με τον Δημάρχου Καρπάθου

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Δημήτρης Μαραβέλιας, συναντήθηκε στις 14 Ιουνίου 2022, με τον Δήμαρχο Καρπάθου Ιωάννη Νισύριο, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Εταιρίας και του Δήμου και έχει ήδη ξεκινήσει να ευδοκιμεί.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, μεταξύ των δύο ανδρών και υπηρεσιακών παραγόντων, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων και δύο θέματα που ήδη έχουν δρομολογηθεί :
• Η υπογραφή τριγωνικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Καρπάθου και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με σκοπό την αποκατάσταση του κτιρίου του Λιμεναρχείου για την οποία έχει εξασφαλιστεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας, μετά από ενέργειες μηνών από τον Δήμο μας, η απαραίτητη πίστωση για την εκπόνηση μελέτης και την επισκευή του .
• Η υποβολή πρότασης από τον Δήμο για την δημιουργία κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Νησί για το οποίο υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση τόσο για την κατασκευή του χώρου όσο και για τα λειτουργικά έξοδα.