ERMIS : Νέο έργο στο δήμο Παύλου Μελά

Ιδιαίτερα περήφανη νιώθει η γνωστή εταιρία κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς, αστικού και αθλητικού εξοπλισμού ERMIS ολοκληρώνοντας την κατασκευή και προμήθεια παιδικής χαράς στον δήμο Παύλου Μελά, στην περιοχή Πολίχνη, στο πάρκο « Τζένη Καρέζη» και εξοπλίζοντας τους χώρους με κατάλληλα και ασφαλή όργανα, με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, τα οποία επιπρόσθετα, είναι απολύτως προσβάσιμα σε όλα τα παιδιά με ή χωρίς κινητικές δυσκολίες.

Το αποτέλεσμα της κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς της Εrmis και η τοποθέτησή τους από τη συνεργάτιδα εταιρεία Τεχνοδόμηση Α.Ε., βάση της μελέτης του δήμου, φαίνεται τόσο στις φωτογραφίες αλλά και στα πρόσωπα των παιδιών κατά το παιχνίδι τους.
Η Εrmis με πολύχρονη εμπειρία δεκαετιών και με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον, προμήθευσε τον εξοπλισμό στο έργο που ανέλαβε η συνεργάτιδά της, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα τόσο στην δημιουργία ασφαλών και πιστοποιημένων κατά ΕΝ 1176 & EN 1177 οργάνων παιδικών χαρών αλλά και κατάλληλων υποδομών σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η επιλογή των παιχνιδιών στο χώρο είχε στόχο τη διασκέδαση παιδιών με ή χωρίς κινητικές δεξιότητες, την επαφή τους με τη φύση και το περιβάλλον, τη ανάπτυξη της φαντασίας τους καθώς και την ενίσχυση της κινητική τους δραστηριότητας, μετατρέποντας τις παιδικές χαρές των δήμων σε ασφαλείς πόλους έλξης μικρών και μεγάλων για ξεκούραση και αναψυχή.

Η παιδική χαρά εξοπλίστηκε με όργανα που ενισχύουν δημιουργικά το παιχνίδι των παιδιών, όπως κούνιες παίδων και νηπίων, τσουλήθρες, παιχνίδια ελατηρίων, τραμπάλες, αναρριχήσεις, σύνθετα συγκροτήματα παιχνιδιών … και άλλα, όλα προσεκτικά τοποθετημένα σε πιστοποιημένα ειδικά δάπεδα ασφαλείας, τα οποία εξάπτουν την φαντασία των παιδιών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

«Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην επιλογή του κατάλληλου πιστοποιημένου εξοπλισμού διότι στοχεύουμε στην δημιουργία ενός χώρου αναζωογόνησης και ξενοιασιάς όπου οικογένειες περνούν ποιοτικό χρόνο, παίζουν και διασκεδάζουν με τα παιδιά τους σε έναν χώρο άρρηκτα δεμένο με το περιβάλλον…» τόνισε μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια της ERMIS κυρία Αναστασία Γεωργιάδου.

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ιδρύθηκε το 1983 και από τότε χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς, αστικού & αθλητικού εξοπλισμού. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 m2 μέσα σε ένα χώρο 7.500 m2, και βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου μόλις 5 Km από τη Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηρίζεται από έντονη αναπτυξιακή πορεία ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου & έχει προβεί σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με παράλληλες επενδύσεις αυτοματοποίησης και τυποποίησης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του κλάδου στην Ελλάδα.
Τα τμήματα της είναι επανδρωμένα με τα κατάλληλα στελέχη, τα οποία σε συνεργασία με τη διοίκηση θέτουν βραχυπρόθεσμους & μακροπρόθεσμους στόχους για την επιχείρηση. Επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών της με συχνά σεμινάρια κατάρτισης, αλλά και υιοθετώντας όλο και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, αξιοποιώντας όλους τους πόρους της επιχείρησης.

https://ermis4kids.gr/