Οι λύσεις της IntelliSoft για τις «Έξυπνες Πόλεις»

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις» θα έχουν από 1η Ιουλίου 315 Δήμοι της χώρας. Όπως ανακοίνωσε από τα Χανιά ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, από τον επόμενο μήνα οι Δήμοι με πληθυσμό κάτω των 100 χιλιάδων κατοίκων θα μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις για το ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Με τον τρόπο αυτό, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και για το δεύτερο στάδιο του προγράμματος «Έξυπνες Πόλεις», το οποίο ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2021, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο.

Η υποβολή των σχεδίων θα πραγματοποιείται ψηφιακά, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΕΣΠΑ (ΟΠΣ ΕΣΠΑ), μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2022. Για το σκοπό αυτό, ο μηχανισμός του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα είναι στη διάθεση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, αλλά και κάθε Δήμου ξεχωριστά, για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνδρομή χρειαστεί αναφορικά με τη κατάρτιση και την υποβολή των σχεδίων αξιοποίησης του προγράμματος.
Πηγή (www.myota.gr)

H IntelliSoft ως εταιρεία παραγωγής λογισμικού που λειτουργεί αδιάλειπτα από το 2002, διαθέτει κάθετες λύσεις στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Από το 2003 έχει αναπτύξει κατάλληλα προϊόντα λογισμικού και έχει αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία, για τη συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία στοιχείων που αφορούν υπηρεσίες που παρέχουν οι Δήμοι στους Πολίτες τους.

Οι λύσεις λογισμικού που έχει εγκαταστήσει η Intellisoft και αφορούν το πρόγραμμα “Έξυπνες Πόλεις”, ξεπερνάει τις εκατόν τριάντα πέντε (135), στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθεί η περιγραφή των πέντε (5) επιδοτούμενων λύσεων μας που μπορείτε να ενσωματώσετε στον Δήμο σας :
«Νοιάζομαι» – ( 14.Ψηφιακή Πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθών ομάδων)
«PreschoolWeb» – (13.Πλατφόρμα διαχείρισης παιδικών σταθμών, ενημέρωσης γονέων με smart εφαρμογή)
«Total School» – (13.Ενημέρωση Κηδεμόνων και Γονέων Α’ Βάθμιας, Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών)
«Demos365» – (15.Διαχείριση κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας (προγραμματισμός μαθημάτων, ενημέρωση γονέων, αγώνες, μαζικός αθλητισμός κλπ) )
«T-Age» – (19. Παροχή συστημάτων τηλεϊατρικής σε ευπαθείς ομάδες για απομακρυσμένη διάγνωση)

Ελάτε να μοιραστούμε την 20ετή εμπειρία μας στη χρήση των πέντε (5) παραπάνω εφαρμογών μας.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε και να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών μας. Για περισσότερες πληροφορίες.

Για την Intellisoft ΕΠΕ
Τμήμα Πωλήσεων