Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το EUROPEANMOBILITYWEEK 2022

Έφτασε και φέτος η στιγμή όπου το EUROPEANMOBILITYWEEK άνοιξε την πλατφόρμα των εγγραφών για το 2022 με στόχο να γίνουν «Καλύτερες Συνδέσεις» με τις πόλεις και τους Δήμους από όλη την Ευρώπη και πέραν αυτών που υπάρχουν κατά τη διάρκεια όλους του χρόνου.
Κάντε εδώ εγγραφή

Δείτε εδώ το νέο βίντεο της καμπάνιας

Αν πάλι δεν εκπροσωπείτε μια πόλη ή έναν Δήμο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να συμμετάσχετε στην EUROPEANMOBILITYWEEK; Μάθετε περισσότερα για τις MOBILITYACTIONS.
ή μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στην περιοχή σας, εδώ.

Το EUROPEANMOBILITYWEEK Thematic Guidelines είναι διαθέσιμο

Η EUROPEANMOBILITYWEEK δημοσίευσε τις Θεματικές Οδηγίες για την καμπάνια 2022! Οι οδηγίες παρέχουν μια λεπτομερή εξήγηση του θέματος του 2022 – “Καλύτερες Συνδέσεις (Better Connections)” και πώς μπορείτε να το κοινοποιήσετε ως μέρος της καμπάνιας σας.

Βρείτε τις οδηγίες, εδώ.

Το σχέδιο REPowerEU αναδεικνύει τις επιλογές βιώσιμης κινητικότητας για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου

Σύμφωνα με το σχέδιο REPowerEU της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το EUROPEANMOBILITYWEEK καλεί τις πόλεις και τους Δήμους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εφαρμογή μέτρων κινητικότητας που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο βιώσιμο αστικό περιβάλλον για τους ανθρώπους.

Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου για τη δημιουργία πιο ανθεκτικών και βιώσιμων πόλεων ήταν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής προσέγγισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος και θεμελιώδες μέρος της εκστρατείας της EUROPEANMOBILITYWEEK για την ενθάρρυνση μιας κουλτούρας βιώσιμης κινητικότητας. Με την αδικαιολόγητη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η ανάγκη μείωσης της εξάρτησης της Ευρώπης από το πετρέλαιο έχει γίνει ακόμη πιο επιτακτική.
Μάθετε περισσότερα εδώ.