Σημαντική υποδομή η πισίνα για μικρά παιδιά στους Δήμους

Πολύ καλή πρακτική η αναβάθμιση της πισίνας για μικρά παιδιά στον Δήμο Γαλατσίου. 

Αδειοδοτήθηκε και ολοκληρώθηκε πλήρως η ανακατασκευή της μικρής πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γαλατσίου, μετά από ομαδική κι εντατική προσπάθεια διαρκείας.

Όπως τονίζει ο Δήμος, πολλά παιδιά με τις οικογένειές τους θα μπορούν να απολαμβάνουν την κολύμβησή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

«Πλέον δεν θα ταλαιπωρούνται οι οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού θα μπορούν να χαίρονται τη μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητήριου όλο τον χρόνο και να φέρνουν τα παιδιά τους, ηλικίας από 1,5 έως 6 ετών, να κάνουν μαθήματα κολύμβησης σε ένα σύγχρονο, καλαίσθητο, πλήρως ανακαινισμένο χώρο», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, από το αποτέλεσμα των εργασιών και την τοποθέτηση του μπαλονιού. 

Ειδικά το μπαλόνι που με τον νέο νόμο δεν χρειάζεται καμία άδεια αποτελεί μια εξαίρετη υποδομή καθώς επιτρέπει την επέκταση της λειτουργίας σε όλες τις εποχές και τις καιρικές συνθήκες. 

Σε μια χώρα της θάλασσας όπου το κολύμπι είναι μια πολύ διαδεδομένη δραστηριότητα και άσκηση η εκπαίδευση των παιδιών αποτελεί μια υποχρέωση πια των δήμων καθώς εντάσσεται στις αρμοδιότητες και της υγείας και της ασφάλειας του πληθυσμού.