Τελικό Συνέδριο Urban Transports Community Interreg MED

H κοινότητα του Urban Transports (αστικές μεταφορές)
https://urban-transports.interreg-med.eu
του προγράμματος Interreg MED, έπειτα από 3 χρόνια εντατικής δουλειάς με πόλεις της Μεσογείου, ολοκληρώνει το έργο της με ένα διήμερο Συνέδριο , την Τρίτη 25 & Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 Αθήνα, OTEAcademy (Μαρούσι)

Η τελική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2022, δια ζώσης στην Αθήνα, ενώ ορισμένες συνεδρίες θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω live streaming.

Πραγματοποιήστε εδώ προεγγραφή για το τελικό συνέδριο
του Urban Transports Community!

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου. Συγκεκριμένα, θα μπορέσετε να μάθετε τι πέτυχαν στον τομέα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας οι πόλεις που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, μεταξύ αυτών και πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου (Ρέθυμνο, Λάρισα, Παλλήνη, Λάρνακα, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες που θα αναδείξουν θέματα όπως η μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης ενέργειας για τις μεταφορές, η ανθεκτικότητα των πόλεων έναντι της κλιματικής κρίσης, η προώθηση του περπατήματος και του ποδηλάτου, τα καθαρά καύσιμα και η ηλεκτροκίνηση, η άντληση και η αξιοποίηση των Big Data στις μεταφορές κ.ά.

Το συνέδριο διαθέτει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Κατά προτεραιότητα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι:
των πόλεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα
των πόλεων που υπέγραψαν ή θα υπογράψουν την Διακήρυξη της κοινότητας
των συνδρομητικών μελών του CIVINET

Την διακήρυξη της κοινότητας μπορείτε να την βρείτε και να την υπογράψετε εδώ.

Για να γίνετε συνδρομητικό μέλος του CIVINET επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107710979 ή στείλτε σχετικό email στο [email protected].