30 μέρες για το EURegionsWeek

Η Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρώπης καλεί όλους τους αιρετούς να εγγραφούν και να μείνουν συντονισμένοι για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της Ευρωπαικής Αυτοδιοίκησης.

Από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, 14:30 έως Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, 15:30 ώρα Βυξελλών πραγματοποείται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων (#EURegionsWeek) που είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση με έδρα τις Βρυξέλλες αφιερωμένη στην πολιτική συνοχής.

Το EURegionsWeek έχει εξελιχθεί σε μια μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, που συγκεντρώνει περιφέρειες και δήμους από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, διοικητικών στελεχών, ειδικών και ακαδημαϊκών. Τα τελευταία 19 χρόνια, έχει κάνει πολλά για την προώθηση της εκμάθησης πολιτικών και της ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Το 2021, η δεύτερη ψηφιακή έκδοση, έφτασε σε αριθμό ρεκόρ σχεδόν 18.000 εγγεγραμμένων συμμετεχόντων και 300 συνέδρων σε μια εβδομάδα, στην οποία συμμετείχαν και περισσότεροι από 590 συνεργάτες.

Η 20η έκδοση θα προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση, διατηρώντας τις κοινότητες συνδεδεμένες, ανταλλάσσοντας βέλτιστες πρακτικές και ιδέες μεταξύ εταίρων και συμμετεχόντων σε τέσσερα θέματα:
Πράσινη μετάβαση,
Εδαφική συνοχή,
Ψηφιακή μετάβαση,
Ενδυνάμωση των νέων.

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε το πρόγραμμα, τις συζητήσεις και τις εκδηλώσεις

Ιστότοπος #EURegionsWeek
https://europa.eu/regions-and-cities/