Πλατφόρμα – web εφαρμογής «e-Sport & Culture»

Η Forum Consulting & Software, με σημαντική εμπειρία 23 ετών στον Τομέα της Συμβουλευτικής Υποστήριξης των ΟΤΑ, της Ανάπτυξης του Ανθρωπίνου Δυναμικού, παροχής λύσεων Λογισμικού – Εφαρμογών και λύσεων – προτάσεων Smart Cities, παρουσιάζει την Πλατφόρμα – Smart Εφαρμογή “e-Sport & Culture”, Διαχείρισης Αθλητικών & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων – Ενημέρωσης γονέων.

Η διαχείριση της πλατφόρμας – web εφαρμογής «e-Sport & Culture» απλοποιεί την καθημερινότητα των στελεχών που έχουν στην ευθύνη τους την τήρηση των διαδικασιών των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και διασφαλίζει την εξυπηρέτηση και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς το Δημότη, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη ενημέρωση των γονέων.

Η Forum Consulting & Software θυμίζει ότι η Πρόσκληση “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ”, δίνει τη δυνατότητα στους Δήμους να υλοποιήσουν ψηφιακές λύσεις οι οποίες στοχεύουν σε αποδοτικές, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών αλλά και των επισκεπτών, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διαχείριση και τη λειτουργικότητα του Αστικού Περιβάλλοντος.
Η υποβολή των σχεδίων πραγματοποιείται ψηφιακά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΕΣΠΑ, μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2022.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες της Πλατφόρμας – Smart Εφαρμογής “e-Sport & Culture”,
για την Διαχείριση Κλειστών & Ανοιχτών Χώρων Άθλησης Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας – ενημέρωσης γονέων

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τους Άξονες της Πρόσκλησης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΟΤΑ
(δείτε στην υπ’ αριθμ. 18 την συγκεκριμένη δράση
«Διαχείριση Κλειστών & Ανοιχτών Χώρων Άθλησης, Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας»).

Επιπλέον, η Forum Consulting & Software διαθέτει
Εφαρμογή Διαχείρισης Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου για Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις μέσα από την οποία, μπορεί να γίνει η πλήρης Διαχείριση και Πώληση των εισιτηρίων.
Η ανωτέρω δράση συμπεριλαμβάνεται στην Πρόσκληση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΟΤΑ (αριθμός 23).

Για πληροφορίες Κωνσταντίνος Μπαβέλλας
Τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων – Εφαρμογών
Τηλ.: 211 1902482, κιν.: 6936 600001
E-mail: [email protected]