Ξεκινάει το SNFCC Green Weekend

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) διοργανώνει το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, το πρώτο SNFCC Green Weekend, ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο, με τίτλο «Η Κλιματική Αλλαγή και Εγώ», αφιερωμένο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού! Συμμετέχει η WWF με δράσεις για τους μικρούς, αλλά και διάθεση για συζήτηση με τους μεγάλους.

H WWWF προσκαλεί τους πολίτες να έρθουν με τα παιδιά, τα ανίψια, τα βαφτιστήρια τους, να συναντήσουν τα μέλη της στο ενημερωτικό της περίπτερο που θα βρίσκεται στον Πευκώνα (10.00-14.00 και 17.00-19.00)! Και τις δύο ημέρες, 10.00 – 12.00, θα παίζουν ένα επιδαπέδιο παιχνίδι, προσκαλώντας τα παιδιά να γίνουν “κυνηγοί του ανθρακικού αποτυπώματος” και να μάθουν πώς να προστατεύουν το περιβάλλον μέσα από την καθημερινότητά τους. Μάθε περισσότερα εδώ.

Το διήμερο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης θα περιλαμβάνει και άλλες παράλληλες δράσεις, όπως ομιλία, πάνελ συζήτησης, εκπαιδευτικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες και προβολές ταινιών, ενώ θα συμμετέχουν σε αυτό και άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις.