Συνέντευξη Στέφανος Γατσούλης. Υπ. Δήμαρχος Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Πριν από πέντε μήνες περίπου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Αν και είχε ασκήσει διοίκηση στο παρελθόν, ξενίζει: Ένα πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας σε Πανελλαδικό ίσως και Πανευρωπαϊκό επίπεδο αποφασίζει να θυσιάσει την μέχρι σήμερα επιτυχία του και αναγνώρισή του και να αφιερωθεί στα κοινά της πόλης του.

Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, διευθυντής του myota.gr και μέλος του ΔΣ της ΠοδηλΑττικής Κοινότητας του ζήτησε μια συνέντευξη.

Πρώτον διότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από διοίκηση και δεύτερον διότι η υποψηφιότητά του κεντρίζει το ενδιαφέρον και ως πείραμα για τους ποδηλάτες και τους εραστές της Βιώσιμης Κοινητικότητας. 

Ο κ. Γατσούλης είπε πως το αποφάσισε, είπε τι σχεδιάζει για την πόλη του, αλλά αναπόφευκτη ήταν και η ερώτηση για την περιβαλλοντική διάσταση που θα δώσει στην υποψηφιότητά του καθώς έχει μείνει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, ταξιδεύει συνεχώς και μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες από τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές Πόλεις που γεμίζουν ποδηλατόδρομους.