Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε: Γιορτή ανακύκλωσης συσκευών 14-16 Οκτωβρίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών στις 14 Οκτώβριου, η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, σας προσκαλούν στο Άλσος Περιστερίου, για μια γιορτή ανακύκλωσης συσκευών, Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου!

Με το μήνυμα «Ανακυκλώνουμε ακόμη και την πιο μικρή συσκευή!» η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών σας προτρέπει να εντοπίσετε όλες εκείνες τις μικρές ξεχασμένες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι, όπως κινητά, μιξεράκια, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα, φορτιστές, ακουστικά αλλά και τα καλώδια που έχετε στα συρτάρια του σπιτιού σας, και να τα φέρετε στο Άλσος Περιστερίου για ανακύκλωση!
Εκεί θα σας περιμένουμε για να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να μάθετε παίζοντας για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ανακυκλώνονται.
Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα να επισκευάσετε τις μικρές σας συσκευές στο ειδικό σημείο που θα βρείτε στον χώρο.
Θα σας περιμένουμε όλους στο Άλσος Περιστερίου να ανακυκλώσουμε, να επισκευάσουμε και να μάθουμε για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών!