FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ !!!

Η εταιρεία FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS είναι η πρώτη βιοτεχνία Σιντριβανιών από το 1983 και η ανάπτυξη της συνεχίζεται με επιτυχία από την 2η γενιά που εξειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων Σιντριβανιών, με άριστα και εγγυημένα προϊόντα σε άπειρα σχέδια και μεγέθη με σταθερά, εναλλασσόμενα, μουσικά υδάτινα σχήματα με χορογραφίες και κινούμενο πολύχρωμο φωτισμό LED.
Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των ακροφυσίων, υποβρύχιων φωτιστικών και των Συστημάτων Σιντριβανιών γίνεται στην κάθετη ιδιωτική μονάδα παραγωγής της με πλήρη μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, διαρκή παροχή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων σιντριβανιών καθώς και service.
Το προϊόντα της εν λόγω εταιρείας κατασκευάζονται με σύγχρονα μηχανήματα CNC, LASER, υδραυλική πρέσα από φυσικά υλικά με βασικό τον ανοξείδωτο χάλυβα με εντυπωσιακό σχεδιασμό και άριστο φινίρισμα.

Νέο Έργο: Σιντριβάνια στο ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα προϊόντα της FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS είναι άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 για τον σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική υποστήριξη, πώληση συστημάτων σιντριβανιών και εξαρτημάτων, υποβρύχιων φωτιστικών, ηλεκτρικών πινάκων, εξαρτήματα και πωλήσεις πισινών και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των διεθνών αγορών.
Η προσεκτική επιλογή των υλικών και ο αυστηρός έλεγχος του κύκλου παραγωγής αποτελεί εγγύηση ποιότητας.
Η FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS προμηθεύει το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες και διατηρεί εξαγωγικές δραστηριότητες σε χώρες της Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Ασίας.
Πραγματοποιεί κατασκευές σε Δήμους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καζίνο, κέντρα διασκέδασης, χώρους εστίασης και οικίες.

ΥΠΟΔΑΠΕΔΙΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ DRY DECK FOUNTAIN– ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Η εταιρεία FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS κατασκευάζει και ειδικεύεται στα Dry Deck Fountains, τα οποία είναι από τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα Υποδαπέδια Σιντριβάνια παγκοσμίως που εξασφαλίζουν θεαματικούς υδάτινους, κρυστάλλινους πίδακες που εκτοξεύονται μέσα από την γη, με διάφορες υδάτινες μορφές νερού και σε συνδυασμό με τον πολύχρωμο φωτισμό LED δημιουργούν εκπληκτικά εφέ και μετατρέπουν το μέρος σε ελκυστικό περιβάλλον. Είναι κατάλληλα για πλατείες, πάρκα, εμπορικά κέντρα, χώρους δραστηριότητας για μικρά παιδιά.
Τα Dry Deck Fountains είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, βαριάς κατασκευής, όλοι οι μηχανισμοί τους είναι κάτω από το έδαφος, είναι σχεδιασμένα να κινείσαι πάνω τους και είναι ασφαλή σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.
Τα κυρίως πλεονεκτήματα τους είναι:
• Δεν χρειάζονται συχνό καθαρισμό από φύλλα, πέτρες και άλλα σωματίδια λόγω της κλειστής επιφάνειάς τους.
• Εξαιρετική αντοχή σε χτυπήματα και διάβρωση.
• Δυνατότητα εγκατάστασης μεμονωμένα ή συλλογικά σε οποιοδήποτε γεωμετρικό σχέδιο.
• Εγκαθίστανται και συντηρούνται εύκολα.
• Μεγάλη ποικιλία υδάτινων μορφών σχημάτων.
• Αντλίες χαμηλής τάσης για εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλειας.
• Προγραμματιζόμενα ακροφύσια χαμηλής τάσης.
• Φωτισμός LED χαμηλής τάσης-υψηλής απόδοσης.
• Εγγυημένα, αξιόπιστα με πολυετή λειτουργία.

Για περισσότερες επιπρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το site της εταιρείας στο : www.fountains.gr