TEMKA : ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ , YΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΣΧΟΛΕΙΩΝ !!!

Η εταιρεία ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1965. Δραστηριοποιείται στα είδη εξοπλισμού πόλεων και είναι από τις πλέον αξιόπιστες στον τομέα της. Εχει ως γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, την παροχή καινοτόμων ιδεών και λύσεων καθώς και την after sale εξυπηρέτηση και θέτει ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών του πελάτη και την μέγιστη λειτουργική αξία των έργων που αναλαμβάνει. Η εν λόγω εταιρεία εγγυάται την υψηλή αισθητική και πρωτοπορία των προϊόντων της και δεσμεύεται ως προς τους πελάτες της, δεδομένου ότι οι ίδιοι αποτελούν κινητήρια δύναμη και στρατηγικό εργαλείο για την εξέλιξη της.

Η Εταιρεία ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ , με μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές θερμοπλαστικών σημάνσεων , προτείνει τα θερμοπλαστικά επιδαπέδια παιγνίδια , αντιλαμβανόμενη την αξεπέραστη σημασία του ποιοτικού παιγνιδιού και τον ρόλο που μπορεί αυτό να παίξει στην ανάπτυξη κοινωνικών και νοητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Τα παιχνίδια σήμανσης παιδικής χαράς είναι ένας ωραίος τρόπος για να φέρετε χρώμα στο αστικό τοπίο όπου κυριαρχεί η άσφαλτος και το σκυρόδεμα.

Παραθέτουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην άσφαλτο και στις αυλές των νηπιαγωγείων- δημοτικών : μαθηματικά παιχνίδια, παιχνίδια λαβύρινθου, παιχνίδια στριφογυριστών, κουτσό , γκρινιάρη, παιχνίδια με δράκους, παιχνίδια με κροκόδειλους, παιχνίδια με σαλιγκάρια, φιδάκι , παιχνίδια με ρουκέτες κ.λπ.

Για τα σχολεία και τις τοπικές αρχές, αυτά τα παιγνίδια σήμανσης είναι η καλύτερη επιλογή για να αποκτήσετε εκπαιδευτικά παιχνίδια που διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα και ενθαρρύνουν τα παιδιά να είναι ενεργά ενώ διασκεδάζουν και αλληλεπιδρούν.

Τα παιχνίδια παιδικής χαράς για παιδιά μπορούν να σχεδιαστούν με διαφορετικά θέματα: γλωσσικά παιχνίδια, μαθηματικά, λογικά παιχνίδια, παιχνίδια κίνησης κ.λπ., παρέχοντας μια εναλλακτική εκπαιδευτική μέθοδο που υποστηρίζει την παιδαγωγική δραστηριότητα.

Τα επιδαπέδια παιχνίδια παιδικής χαράς για παιδιά μπορούν να εγκατασταθούν στην αυλή του σχολείου, όπου η αναψυχή είναι συχνά συνώνυμη με την πλήξη, τις συγκρούσεις, ακόμη και τη βία. Τα προϊόντα μας προσφέρουν συνεργατικά επιδαπέδια παιχνίδια παιδικής χαράς, ειδικά σχεδιασμένα για την ανάπτυξη της σωματικής και νοητικής δραστηριότητας και τη μείωση των εντάσεων εξυπηρετώντας ακριβώς τον ορισμό Happy Education . Η δημιουργική πλευρά του παιδιού διεγείρεται και η μαθησιακή διαδικασία γίνεται ελκυστική .

Το θερμοπλαστικό υλικό κατασκευής τους , παρουσιάζει ανώτερα χαρακτηριστικά από οποιαδήποτε άλλα κλασικά χρώματα οδοποιίας, καθώς διακρίνεται για τη μακρόχρονη παραμονή του στο οδόστρωμα , την ένταση των χρωμάτων του και την αντιολισθηρή επιφάνειά του . Η συντήρηση του προκατασκευασμένου αυτού υλικού είναι εύκολη καθώς απαιτείται μόνο ο καθαρισμός τους με νερό υπό πίεση.

Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και χωρίς διαλύτες ,χωρίς χρωστικές ουσίες που να περιέχουν χρώμιο ή μόλυβδο.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εισαγωγή ή κατασκευή μικρής κλίμακας ειδών εξοπλισμού πόλεων (Ανάπλαση – Είδη διαχείρισης κυκλοφορίας)
Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν η υλοποίηση των έργων που της ανατίθενται με αποτελεσματικότητα, αρτιότητα, αμεσότητα και πάντα με επίκεντρο τον πελάτη.

Με επαγγελματική δεοντολογία, συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχει ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υποστήριξη για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και τις υπηρεσίες μέσω εξειδικευμένων συνεργείων, στελεχωμένων από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς.
Σημείο αναφοράς της εταιρείας αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών της
Η εταιρεία έχει διαμορφώσει ένα σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο που επεκτείνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Το πελατολόγιο της απαρτίζεται από οργανισμούς που δραστηριοποιούνται τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα δημιουργώντας από πλευρά της δυνατές και μακρόχρονες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πελάτες της εταιρείας αποτελεί κινητήρια δύναμη για την εταιρεία και δέσμευση για να προχωρά σε συνεχείς βελτιωτικές προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Διότι το ΜΟΤΟ της εταιρείας, από την αρχή της ίδρυσής της είναι το “QUINON PROFICT DEFICT” ( Όποιος δεν βαδίζει μπροστά οπισθοδρομεί)
Γιατί η καλύτερη διαφήμιση της εταιρείας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες!!!
Τα στελέχη της ΤΕΜΚΑ ΕΠΕ με πολυετή εμπειρία μπορούν να σας προτείνουν τη κατάλληλη λύση για κάθε σας έργο. Τα προϊόντα της εταιρείας, μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της, έχουν χρησιμοποιηθεί μέσω των συνεργατών της στα πιο σύνθετα και απαιτητικά δημόσια και ιδιωτικά έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδιωτικές βίλλες, πάρκα, σύγχρονες αγροτικές εκμεταλλεύσεις, αστικές αναπλάσεις κ.α. Ως εταιρεία παραμένει πάντα σε εγρήγορση και ακολουθεί τις νέες τάσεις και αναζητήσεις της εποχής, ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της.
Σήμερα συνεχίζει την επιτυχή της πορεία έχοντας πάντα ως στόχο τον εμπλουτισμό των προϊόντων της και την προώθηση καινοτόμων προτάσεων εναρμονισμένων με τις περιβαλλοντικές και τεχνολογικές τάσεις των προηγμένων Ευρωπαϊκών πόλεων.