Παρουσίαση βιβλίου Project Management

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο INNOVATHENS της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Σταθμός μετρό Κεραμεικός) στις 6 μ.μ. παρουσιάζεται ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για το Project Management (IPMA ©) των Κωνσταντίνου Διρβάνη και Τριαντάφυλλου Κατσαρέλη.

Προετοιμάσου σωστά για την πιστοποίηση στο Επίπεδο Δ
Το IPMA® (International Project Management Association) ορίζει παγκόσμια πρότυπα για επαγγελματική διοίκηση-διαχείριση έργων. Με το μοντέλο του των τεσσάρων επιπέδων παρέχει το πλαίσιο για διοικητές-διαχειριστές έργων. Η προσέγγιση δεν περιορίζεται σε διεργασίες και μοντέλα διαδικασιών, αλλά καλύπτει όλες τις απαραίτητες επάρκειες της διοίκησης-διαχείρισης έργου.
Το βιβλίο περιλαμβάνει όλο το αντικείμενο εκμάθησης για την πιστοποίηση στο επίπεδο Δ του IPMA®. Προσφέρει πολυάριθμα παραδείγματα και υποδείγματα για τις μεθόδους της διοίκησης-διαχείρισης έργου. Στοχεύει επίσης να αναδείξει τη διοίκηση-διαχείριση έργων, εφόσον εκτελείται με επαγγελματικό τρόπο, ως πολύ ευχάριστη και πιθανότατα ένα από τα πιο ευέλικτα και συναρπαστικά επαγγέλματα.

Ομιλητές θα είναι οι
Πάρις Παντουβάκης Καθηγητής Project Management ΕΜΠ
Παναγιώτης Πετράκης Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών, επιστημονικός υπεύθυνος e-learning ΕΚΠΑ
Παντελής Σκλιάς Πρύτανης Πανεπιστημίου “Νεάπολις” Πάφου
Γεράσιμος Τζαμαρέλος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων INNOVATHENS

Και την συζήτηση θα συντονίσει ο Αντώνης Οικονόμου Project Manager INNOVATHENS

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο από το e-shop των εκδόσεων ΔΙΑΥΛΟΣ, www.diavlosbooks.gr στην προνομιακή τιμή των 55€ συμεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής/αντικαταβολής, για αποστολές εντός Ελλάδος.
Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 25/10/2022.