ΕΛΤΡΑΚ: Αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα των δήμων με διάρκεια στον χρόνο

Πολλές φορές οι Δήμοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μία σειρά από απρόσμενα γεγονότα, τις περισσότερες φορές όχι ευχάριστα. Η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική.

Η ΕΛΤΡΑΚ προσφέρει ποικιλία λύσεων, από μια γεννήτρια σε stand by εφαρμογή έως μια γεννήτρια κύριας παραγωγής ρεύματος πετρελαίου, φυσικού αερίου αλλά και βιώσιμων επιλογών όπως βιοαερίου, HVO και βιοντίζελ ώστε να φέρετε εις πέρας κάθε τύπου εργασία. Ειδικότερα οι γεννήτριες ντίζελ Cat® μπορούν να λειτουργούν με ανανεώσιμα υγρά καύσιμα και έχουν υιοθετήσει τη χρήση βιοντίζελ και HVO για πάνω από μια δεκαετία. Αυτά τα καύσιμα είναι πλέον διαθέσιμα. Επικοινωνήστε με την ΕΛΤΡΑΚ για να σας δώσει οδηγίες και συστάσεις για τη μετάβαση σε ανανεώσιμα υγρά καύσιμα. Επιλέξτε μέσα από την ποικιλία ηλεκτροπαραγωγών ζευγών που υπάρχουν στη διάθεσή σας.
Και το μεγάλο ατού; Η γεννήτρια που θα επιλέξετε προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες των έργων και του Δήμου σας!

Επίσης, μετά την πώληση, γνήσια ανταλλακτικά Caterpillar, αναλώσιμα ή ανταλλακτικά επισκευών, διατίθενται άμεσα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού και δυνατότητα 24/7 παραγγελίας, μέσω του διαδικτυακού συστήματος Β2Β. Το γεγονός αυτό προσθέτει αξία στην επιλογή σας, διαφοροποιώντας σημαντικά τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Caterpillar έναντι του ανταγωνισμού, καθώς επιτελούν εξολοκλήρου την αποστολή τους, ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Πολλοί Δήμοι της χώρας μας εμπιστεύονται την ΕΛΤΡΑΚ όχι μόνο λόγω των κορυφαίων προϊόντων που αντιπροσωπεύει αλλά και λόγω της εξειδικευμένης εξυπηρέτησης καθ’ όλη την πορεία ζωής του εξοπλισμού. Κάθε Δήμος έχει τις ιδιαιτερότητες του και οι απαιτήσεις των έργων, από μικρά έως μεγάλα, βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έχει υπάρξει συνώνυμος της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης από το 1982 και αποτελεί εγγύηση καθώς διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία, δέσμευση και αξίες, που προάγει το ομαδικό πνεύμα με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη της κοινωνίας.

Η ΕΛΤΡΑΚ εξυπηρετεί τους λάτρεις της κορυφαίας μάρκας Caterpillar, από την στιγμή της πώλησης ή της ενοικίασης έως την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Τα προϊόντα Caterpillar, που διατίθενται για εργασίες από χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα έως γεννήτριες και ναυτιλιακούς κινητήρες, πρωταγωνιστούν στον κλάδο των κατασκευών, εξορύξεων, λατομείων, ανυψωτικών και εναέριων εργασιών, θαλάσσιων μεταφορών και τουρισμού αλλά και σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση με την εγγύηση της ΕΛΤΡΑΚ.

Ενεργειακές λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον
Ηλεκτρική ισχύς, Αειφόρος Ενέργεια και Τεχνολογία


Από διεθνείς εταιρίες τεχνολογίας που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ουδέτερα σε άνθρακα κέντρα δεδομένων έως εισηγμένες εταιρίες με επενδυτές που επικεντρώνονται στους περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και διακυβερνητικούς στόχους (ESG), οι πελάτες της ΕΛΤΡΑΚ οδηγούνται από τη βιώσιμη ενέργεια.
Σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους, σε όλο τον κόσμο, οι επαγγελματίες εξετάζουν την οικονομία χαμηλού άνθρακα (low-carbon economy) ή την οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα καθώς και μη παραδοσιακές πηγές ενέργειας για να τροφοδοτήσουν με ενέργεια την εργασία τους και να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Όλοι προσπαθούν να επιτύχουν περιβαλλοντική και επιχειρηματική βιωσιμότητα διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και παραγωγικότητας. Η ΕΛΤΡΑΚ παρέχει λύσεις βιώσιμης ενέργειας που ανταποκρίνονται στους στόχους αξίας της ενέργειας και του κύκλου ζωής. Είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της για να εντοπίσουν μαζί τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν, να κατανοήσει τις απαιτήσεις τους, προσφέροντας λύσεις επιτυχίας. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους—καθαρή και οικονομικά προσιτή ενέργεια, επιχειρηματική βιωσιμότητα, ενεργειακή ευελιξία—δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς τη δύναμη που τους βοηθά για να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανανεώσιμα υγρά καύσιμα για γεννήτριες Cat®

Διαθέσιμα για περισσότερα από 20 χρόνια σε ορισμένες αγορές, τα ανανεώσιμα υγρά καύσιμα, όπως το υδρογονωμένο φυτικό έλαιο (HVO) και το βιοντίζελ, μετατρέπονται στην πιο δημοφιλή επιλογή μεταξύ των πελατών που επιδιώκουν να μειώσουν τις επιπτώσεις των εργασιών τους στο περιβάλλον βραχυπρόθεσμα.

Τι είναι τα ανανεώσιμα υγρά καύσιμα;
Τα ανανεώσιμα υγρά καύσιμα παράγονται από ανανεώσιμες πηγές, π.χ. φυτικά έλαια, όπως σογιέλαιο, λάδι κανόλας και φοινικέλαιο, καθώς και χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια και ζωικά λίπη. Ενώ οι πόροι μπορεί να διαφέρουν παγκοσμίως, οι προδιαγραφές του τελικού καυσίμου είναι ανεξάρτητες από την πρώτη ύλη.

Οφέλη από ανανεώσιμα καύσιμα HVO και βιοντίζελ:
Το HVO και το βιοντίζελ έχουν μάλλον παρόμοια πλεονεκτήματα σε σχέση με το ντίζελ και άλλα ορυκτά καύσιμα, ενώ το μέγεθος αυτών των πλεονεκτημάτων μπορεί να διαφέρει:
• Μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα στη λειτουργία του κινητήρα
• Μειωμένες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου (GHG).
• Μειωμένες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα, σωματιδίων (PM) και θειικών αλάτων, καθώς και εκπομπές τοξικών υδρογονανθράκων και αέρα.
• Και τα δύο καύσιμα μετατρέπουν την ελεύθερη ηλιακή ενέργεια και το διοξείδιο του άνθρακα της ατμόσφαιρας σε καύσιμο που αντικαθιστά τα ορυκτά καύσιμα.
• Εξοικονόμηση νερού: η παραγωγή βιοντίζελ μειώνει τα λύματα σε σχέση με την παραγωγή καυσίμων με βάση το πετρέλαιο
• Το βιοντίζελ είναι μη τοξικό και βιοδιασπώμενο
Οι γεννήτριες ντίζελ Cat® μπορούν να λειτουργούν με ανανεώσιμα υγρά καύσιμα και έχουν υιοθετήσει τη χρήση βιοντίζελ και HVO για πάνω από μια δεκαετία.
Αυτά τα καύσιμα είναι πλέον διαθέσιμα. Επικοινωνήστε με την ΕΛΤΡΑΚ για να σας δώσει οδηγίες και συστάσεις για τη μετάβαση σε ανανεώσιμα υγρά καύσιμα.