Νέο τεύχος του περιοδικού “πρΟΤΑση”αφιερωμένο στην καινοτομία

Το 41ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού “πρΟΤΑση” είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.diaplous-autodioikisi.gr

Οπως μας ενημερώνει ο εκδότης Κίμων Σιδηρόπουλος, το νέο τεύχος του περιοδικού αποτελεί μια ειδική έκδοση με τίτλο: “Καινοτομία, Αειφορία και Τοπική Ανάπτυξη”, η οποία φιλοδοξεί να αναδείξει τον πολύπλευρο προβληματισμό που αναπτύσσεται γύρω από την έννοια της καινοτομίας.

Οι εξήντα έξι συγγραφείς των άρθρων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ειδική έκδοση, εκπροσωπούν με τις ιδιότητές τους (Βουλευτές και αιρετοί της αυτοδιοίκησης), τις επιστημονικές τους γνώσεις (Καθηγητές Πανεπιστημίου και ερευνητές) και τις κοινωνικές τους δράσεις (συνεργατικά κινήματα) τις διαφορετικές οπτικές που υφίστανται στα θέματα της καινοτομίας και της τοπικής ανάπτυξης.

Η χωρική διάσταση της περιφερειακής ανάπτυξης λαμβάνει ως πρώτο υπόδειγμα το Νομό Ημαθίας, καθώς κάθε έτος το αντίστοιχο ειδικό τεύχος του περιοδικού θα περιλαμβάνει διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Και ο κ. Σιδηρόπουλος σημειώνει “Η σκέψη και η υλοποίηση αυτής της έκδοσης αποτελούν επίτευγμα του κ. Μιχάλη Μπούργου, με τον οποίο κάθε συνεργασία (καθώς η παρούσα έκδοση αποτελεί τη δεύτερη, κατά σειρά, συνεργασία μας, μετά την έκδοση του 11ου τεύχους του περιοδικού) είναι μια μεγάλη εμπειρία και τιμή. Τον ευχαριστώ”.

Ακολουθείστε μας στο Facebook: Ηλεκτρονικό Περιοδικό πρΟΤΑση