ΕΡΜΗΣ : Ολοκλήρωση 9 παιδικών χαρών στον Δήμο Πρεσπών

Η εταιρία « ΕΡΜΗΣ » λειτουργεί από το 1983, με κύριο αντικείμενο δραστηριοτήτων την κατασκευή εξοπλισμού παιδικών χαρών και πάρκων αναψυχής, αστικού και αθλητικού εξοπλισμού.


Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000m2 μέσα σε ένα χώρο 7.500m2 και βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου & του Δήμου Θεσσαλονίκης, μόλις 5km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηρίζεται από έντονη αναπτυξιακή πορεία ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου. Έχει προβεί σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με παράλληλες επενδύσεις αυτοματοποίησης και τυποποίησης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του κλάδου στην Ελλάδα.
Η ΕΡΜΗΣ επενδύοντας σε εξειδικευμένο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και εκπαιδεύοντας στην χρήση του το τεχνικό προσωπικό της, είναι περήφανη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει αναβαθμισμένες και ακόμα πιο ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στην κατασκευή χώρων αθλητικών υποδομών και υπαίθριων γυμναστηρίων και χώρων παιδικών χαρών και πάρκων αναψυχής για παιδιά και ενήλικους.

Έτσι, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο μεγάλο αντίκτυπο που έχει μια ποιοτική κατασκευή ενός γηπέδου ή μιας παιδικής χαράς στην άσκηση και ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, αναβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών, προσφέροντας έργα με σεβασμό στον άνθρωπο, έργα που ενισχύουν τις δραστηριότητες των πολιτών με την φύση και το περιβάλλον αλλά και
την σωματική και ψυχική τους υγεία, χωρίς αποκλεισμούς.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ 9 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Σε συνέχεια της σύμβασης που υπεγράφη τον Νοέμβριο 2021 μεταξύ του Δήμου Πρεσπών ( Δήμαρχος κ. Πασχαλίδης Π. ) και της εταιρείας ΕΡΜΗΣ ΙΚΕ για την προμήθεια εννέα παιδικών χαρών σε κοινότητες του Δήμου, η ως άνω εταιρεία ολοκλήρωσε την παράδοση τους εξασφαλίζοντας ευχάριστο και ασφαλές παιχνίδι για παιδιά και νήπια, διευκολύνοντας παράλληλα τη ψυχοκινητική τους ανάπτυξη.

Οι παιδικές χαρές βρίσκονται στις κοινότητες: Βροντερό, Ψαράδες, Πλατύ, Καλλιθέα, Καρυές, Μικρολίμνη, Ανταρτικό, Τρίγωνο και Κρυσταλλοπηγή.

Οι εν λόγω παιδικές χαρές διαθέτουν ευφάνταστο εξοπλισμό που παράγεται στην Ελλάδα από την ΕΡΜΗΣ από ξύλο, σε συνδυασμό με πλακαζ χρωματιστό κα HPL στοιχεία σε έντονα, χαρούμενα χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια με το φυσικό περιβάλλον και τραβάνε την προσοχή του επισκέπτη. Το πράσινο της ελληνικής φύσης, το μπλε του ουρανού, το κίτρινο του ήλιου τραβάνε την προσοχή και τονώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων.

Όργανα αναρριχήσεων, σύνθετα παιχνίδια, καράβια, δενδρόσπιτα, μύλοι, τραμπάλες ελατηρίων, κούνιες για νήπια, κούνιες για μεγαλύτερα παιδιά, και κούνιες κατάλληλες για ΑΜΕΑ. Αρκετές κούνιες για να μην μένει κανένα παιδάκι παραπονεμένο, περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές για να ανέβει στο πιο αγαπητό παιχνίδι όλων των εποχών.

Όλα τα παιχνίδια, πλαισιώνονται από δάπεδα ασφαλείας νέας γενιάς σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και τους πιο σύγχρονους κανονισμούς που ισχύουν σχετικά με την αποφυγή μόνιμων βλαβών από ατυχήματα που συμβαίνουν στους χώρους μιας παιδικής χαράς. Διαβάζοντας, πληροφορούμαστε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα συγκεκριμένα δάπεδα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για την χαμηλή (έως μηδενική) περιεκτικότητά τους σε επιβλαβείς αρωματικούς πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες, όπως επιβάλλει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός «REACH”.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην επενδυτική στρατηγική της, αξιοποιώντας την τεχνολογία και με σεβασμό στο περιβάλλον, συμβάλλοντας έμπρακτα και αξιόπιστα στην δημιουργία γηπέδων, χώρων πρασίνου και εναλλακτικής ψυχαγωγίας, υπαίθριων γυμναστηρίων, ανοικτών χώρων άθλησης, παιδικών πάρκων και χώρων δημιουργικής απασχόλησης ανηλίκων, με κατάλληλο και πιστοποιημένο εξοπλισμό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ευελιξία και ταχύτητα!