ΕΡΜΗΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΟΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρία « ΕΡΜΗΣ » λειτουργεί από το 1983, με κύριο αντικείμενο δραστηριοτήτων την κατασκευή εξοπλισμού παιδικών χαρών και πάρκων αναψυχής, αστικού και αθλητικού εξοπλισμού.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000m2 μέσα σε ένα χώρο 7.500m2 και βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου & του Δήμου Θεσσαλονίκης, μόλις 5km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηρίζεται από έντονη αναπτυξιακή πορεία ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου. Έχει προβεί σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με παράλληλες επενδύσεις αυτοματοποίησης και τυποποίησης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του κλάδου στην Ελλάδα.

Η ΕΡΜΗΣ επενδύοντας σε εξειδικευμένο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και εκπαιδεύοντας στην χρήση του το τεχνικό προσωπικό της, είναι περήφανη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει αναβαθμισμένες και ακόμα πιο ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στην κατασκευή χώρων αθλητικών υποδομών και υπαίθριων γυμναστηρίων και χώρων παιδικών χαρών και πάρκων αναψυχής για παιδιά και ενήλικους.

Έτσι, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο μεγάλο αντίκτυπο που έχει μια ποιοτική κατασκευή ενός γηπέδου ή μιας παιδικής χαράς στην άσκηση και ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, αναβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών, προσφέροντας έργα με σεβασμό στον άνθρωπο, έργα που ενισχύουν τις δραστηριότητες των πολιτών με την φύση και το περιβάλλον αλλά και

την σωματική και ψυχική τους υγεία, χωρίς αποκλεισμούς. 

Η εταιρεία συνέβαλλε και στην αισθητική αναβάθμιση του δήμου Παύλου Μελά τοποθετώντας 8 καλαίσθητα κιόσκια σε σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής.

Ο αστικός εξοπλισμός είναι από τα βασικά αντικείμενα της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας πεύκη ακρτικού κύκλου, καλά επεξεργασμένη για να αντέχει τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Τα κιόσκια δίνουν μια αίσθηση και φιλοξενίας ζεστασιάς στο χώρο. Φιλοξενούν μικρούς και μεγάλους για συζητήσεις, γέλια και όμορφες στιγμές.

Αυτός είναι και ο στόχος της εταιρείας, να δημιουργούνται όμορφες στιγμές σε όλους όσους χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό της.