Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Στα πλαίσια καταπολέμησης της ανεργίας και ενδυνάμωσης της επαγγελματικής δραστηριότητας του τόπου, ο Δήμος Μαρκόπουλου, σε συνεργασία με την ομάδα του Γραφείου Κοινωνικού Εθελοντισμού, οργανώνει ατομικές συνεδρίες για τους δημότες και τους μόνιμους κατοίκους, με θέμα «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας».


Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Συνοχής, Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης Δημοτών και Επιχειρήσεων, στην οδό Παπαδημητρίου 33, 4ος όροφος, στο Μαρκόπουλο και θα αφορούν στα εξής:
• Βελτίωση βιογραφικού σημειώματος
• Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
• Προετοιμασία για συνέντευξη
• Δημιουργία σελίδας στο LinkedIn

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αναφέρει:

Είστε νέος / νέα και αναζητάτε την πρώτη σας εργασία; Είστε ήδη εργαζόμενος και επιθυμείτε μία αλλαγή στην καριέρα σας; Έχετε βρει μία θέση που σας αρέσει και θέλετε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον με ένα δυνατό βιογραφικό; Ανακυκλώνεστε σε δουλειές που δεν σας εκφράζουν; Αναζητάτε μία εργασία δημιουργική, αλλά δεν ξέρετε ποια να επιλέξετε; Δεν νιώθετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του εργοδότη, στη συνέντευξη που σας καλεί; Ποια είναι τα κριτήριά σας, που καθορίζουν μία αξιόλογη σταδιοδρομία;

Ο καθένας από μας, μπορεί να καταρρίψει το οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιάζεται στο δρόμο της καριέρας του. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε σωστοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες, αρκεί να πιστέψουμε στις ικανότητές μας και να τις αναδείξουμε καταλλήλως. Ανάλογα με την προσωπικότητα που έχουμε ήδη δομήσει, μπορούμε να ορίσουμε νέους στόχους, να αδράξουμε τις απροσδόκητες ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά μας και να ανακαλύψουμε νέες πτυχές στον εργασιακό τομέα, που ίσως δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Ο Δήμος καλεί: Ελάτε να χτίσουμε μαζί το βιογραφικό που θα αναδείξει τα προσόντα σας, τα ταλέντα σας, την εμπειρία σας, την εξειδίκευσή σας.
Θα ετοιμάσουμε μία συνοδευτική επιστολή, που θα αποδεικνύει την καταλληλότητά σας για τη θέση.
Θα σας συμβουλέψουμε πως να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη, ώστε να εμπνέετε σιγουριά για αυτά που γνωρίζετε εις βάθος ή/και για την επιθυμία σας να εμπλουτίσετε το γνωστικό σας πεδίο.
Τέλος, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία δική σας σελίδα στο LinkedIn, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας.

Με αυτά τα «εργαλεία», θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα πολύτιμο «ταξίδι» προς την εύρεση της εργασίας, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μία εργασία που θα σημαίνει πρόοδο στη ζωή σας, θα σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, θα αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητά σας, θα ενισχύει την καριέρα σας και θα σας οδηγεί προς την επιτυχία.

Οι ατομικές συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με τη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας (Career Coach) και εθελόντρια Ισαβέλλα Βασιλοπούλου, Δρ. Πολιτικό Μηχανικό, με εκτενή επαγγελματική μελετητική εμπειρία σε τεχνικά έργα (γέφυρες, σήραγγες και έργα αντιστήριξης), καθώς και πολυετή εμπειρία διδασκαλίας και επίβλεψης φοιτητών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλ. 22990-20174 ή στο email: [email protected]