Συνεχής ενημέρωση για την κακοκαιρία από τον Δήμο Πεντέλης

Μια πολύ καλή πρακτική για την ενημέρωση και τον συντονισμό των πολιτών ανέπτυξε ο Δήμος Πεντέλης με την συνεχή on line ενημέρωση.
άλλωστε ο βασικός λόγος διαμαρτυρίας και αγανάκτησης των κατοίκων σε όλους σχεδόν τους δήμους όπως εκφράστηκε μαζικά στα Social Media στις προηγούμενες κακοκαιρίες ήταν η άγνοια και η έλλειψη ενημέρωσης από τους δήμους.


Ποιοι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι; Πότε θα έρθει το ρεύμα σε συγκεκριμένες περιοχές; Πότε θα έρθει το νερό; Σε ποια φάση βρίσκονται τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΕΥΔΑΠ; Που βρίσκονται τα συνεργεία εκχιονισμού και σε ποιους δρόμους έχει δοθεί προτεραιότητα;

Αν όλες αυτές οι πληροφορίες ήταν γνωστές στους δημότες 24 ώρες το 24ωρο τότε η αγανάκτηση θα ήταν πολύ μικρότερη. Και αυτό είναι διαπιστωμένο από όλους τους επιστήμονες αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης. Η άγνοια και η αβεβαιότητα φέρνει φόβο και αγανάκτηση.

Την διαπίστωση αυτή φαίνεται να προτίθεται να αντιμετωπίσει ο Δήμος Πεντέλης που ενημέρωσε ότι στο site του υπάρχει πλήρης και συνεχής ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο Δήμο.
https://penteli.gov.gr/kakokairia2023/