ΕΡΜΗΣ: Και οι δυνατές συνεργασίες συνεχίζονται!

H ΕΡΜΗΣ, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στη κατασκευή εξοπλισμού παιδικών χαρών και με σεβασμό απέναντι στα παιδιά, επιλέχθηκε από την εταιρεία ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ ως συνεργάτης – κατασκευαστής του εξοπλισμού για την ανακατασκευή 79 παιδικών χαρών με τοποθέτηση ασφαλών και πιστοποιημένων κατά ΕΝ 1176 οργάνων στο δήμο Αλεξανδρούπολης.

Δόθηκε, όπως πάντα, ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, τόσο στην δημιουργία χώρων ασφαλούς λειτουργίας με κατάλληλες υποδομές σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και στην επιλογή κατάλληλων οργάνων που ενισχύουν τις δραστηριότητες όλων των παιδιών κάθε ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, το συνολικό έργο έχει διάρκεια ενός έτους και οι νέες παιδικές χαρές άρχισαν να στολίζουν ήδη δημόσιους χώρους, σχολεία, πλατείες, γειτονιές, στα χωριά, περίχωρα και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Οι παιδικές χαρές θα είναι εξοπλισμένες με παιχνίδια που θα καλύπτουν ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων. Σημαντικό είναι να επισημανθεί πως τα παιχνίδια της εταιρείας ERMIS είναι κατάλληλα και ασφαλή και για παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Τσουλήθρες, κούνιες, ελατήρια, αναρριχήσεις, κούνιες φωλιές, σύνθετα μικρά και μεγάλα με ποικίλες δραστηριότητες, τραμπάλες, μύλους, πινακίδες ενημέρωσης κ.ά., είναι μερικά από τα όργανα που θα τοποθετηθούν. Επίσης, από αστικό εξοπλισμό θα υπάρχουν κιόσκια, παγκάκια, κάδοι, βρύσες, περιφράξεις κ.ά.

Αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί, ότι υπάρχει διαρκής συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα πιστοποίησης και ασφάλειας ΕΝ 1176 σε όλες τις κατασκευές & τα έργα της εταιρείας. Αυτό έχει ως συνέπεια, τα παιδιά όταν αφήνουν το περιβάλλον του σπιτιού τους να μπορούν να κοινωνικοποιούνται, να αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα, να εξελίσσουν τις σωστές δεξιότητες και ικανότητες της κάθε ηλικίας. Γενικότερα, το ασφαλές παιχνίδι με τη χρήση του εξοπλισμού που κατασκευάζει η ERMIS στόχο έχει να δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις οι οποίες θα το συντροφεύουν το παιδί στην ενήλικη ζωή του.

Λίγα λόγια για την ΕΡΜΗΣ:

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ιδρύθηκε το 1983 και από τότε χαράσσει τη δική της πορεία στο χώρο της κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς, αστικού & αθλητικού εξοπλισμού καθώς & εξοπλισμού ακτών.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 m2 μέσα σε ένα χώρο 7.500 m2, και βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ωραιοκάστρου μόλις 5 Km από τη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηρίζεται από έντονη αναπτυξιακή πορεία ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου & έχει προβεί σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με παράλληλες επενδύσεις αυτοματοποίησης και τυποποίησης της παραγωγικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες του κλάδου στην Ελλάδα.

Τα τμήματα της είναι επανδρωμένα με τα κατάλληλα στελέχη, τα οποία σε συνεργασία με τη διοίκηση θέτουν βραχυπρόθεσμους & μακροπρόθεσμους στόχους για την επιχείρηση. Επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών της με συχνά σεμινάρια κατάρτισης, αλλά και υιοθετώντας όλο και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, αξιοποιώντας όλους τους πόρους της επιχείρησης.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: www.ermis4kids.gr