ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ: Συμμετοχή στην 5η Verde-tec

Για μια ακόμη χρονιά, η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde-tec-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, στο M.E.C. Παιανίας, στις 17 -19 Μαρτίου 2023.

Για τρεις ημέρες, από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MECστην Παιανία, η 5η Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος έρχεται για να αναδείξει κάθε πτυχή που αγγίζει το περιβάλλον. Κυκλική οικονομία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση, διαχείριση φυσικών πόρων, διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, ηλεκτροκίνηση, «πράσινη» βιομηχανία, μηχανήματα και εργαλεία είναι μερικοί από τους τομείς που θα βρεθούν στο επίκεντρο της διοργάνωσης.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. θα σας περιμένει στο Περίπτερο Β14.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. είναι αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση.

Επιπρόσθετα, είναι το μοναδικό Σύστημα στην Ελλάδα, το οποίο έχει αναλάβει το έργο της ανακύκλωσης των Φωτοβολταϊκών Πλαισίων στην χώρα μας.

Η θεαματική μείωση του κόστους των Φωτοβολταϊκών πλαισίων την τελευταία δεκαετία, σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη απόδοση ενέργειας ανά Φωτοβολταϊκό πλαίσιο, ωθεί τους επενδυτές να προβαίνουν σε αντικατάσταση των παλαιών Φωτοβολταϊκών πλαισίων σε συντομότερο χρονικό διάστημα από αυτό που υπολογίστηκε στις αρχικές μελέτες για την διάρκεια ζωής τους.

Τον Μάιο 2021, πραγματοποίησε την πρώτη συλλογή και παρελήφθησαν για ανακύκλωση 36 τόνοι αποβλήτων Φωτοβολταϊκών πλαισίων. 

Για επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τις δραστηριότητες του ΣΣΕΔ,παρακαλούμε πατήστε εδώ.