Η Combatt στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Combatt στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 17-19 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. 

Οι δεκάδες σύνεδροι που συμμετείχαν σε αυτό το κορυφαίο ετήσιο γεγονός για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν ζητήματα αιχμής, από τη διαχείριση αποβλήτων και φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι την ανακύκλωση, το βιοαέριο, τα υδροηλεκτρικά έργα και τις πράσινες δημόσιες συμβάσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο της Combatt προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, από επαγγελματίες του χώρου της μπαταρίας και της ανακύκλωσης αποβλήτων, μέχρι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε τεχνολογίες περιβάλλοντος, αλλά και εκπροσώπους θεσμικών φορέων και της πολιτικής ηγεσίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Combatt, κ. Διονύσης Μπουντουβάς, συμμετείχε την ημερίδα με τίτλο «Νέα Πρότυπα προς την Κυκλική και Κλιματική Ουδέτερη Πόλη» που διοργάνωσε το Ecocity. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μπουντουβάς εξήγησε γιατί η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των μπαταριών είναι κρίσιμης σημασίας στην πορεία για μια βιώσιμη πόλη, καθώς η ενεργειακή μετάβαση και η ηλεκτροκίνηση προϋποθέτουν την χρήση μπαταριών για την αποθήκευση ενέργειας.

Επιπλέον, η Combatt βραβεύτηκε στα Greek Green Awards 2023 για τις επιδόσεις της στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας. 

Κατά την απονομή του βραβείου στην Combatt από τον κ. Νίκο Χιωτάκη, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Διονύσης Μπουντουβάς, μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Η ψηφιοποίηση  των διαδικασιών είναι διαρκής στρατηγική στόχευση για εμάς στην Combatt. Έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχο την εταιρεία τεχνολογίας Threenitas, εργαζόμαστε σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση».

Τέλος, στο πλαίσιο του Verde.Tec Forum 2023, ο κ. Μπουντουβάς παρουσίασε στο κοινό της Έκθεσης τη βραβευμένη καλή πρακτική της ψηφιοποίησης των διαδικασιών διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας, έναν κατεξοχήν τομέα εξειδίκευσης της Combatt.  

Η Combatt με λίγα λόγια

 Η Combatt εργάζεται για την ανάπτυξη των διαδικασιών που διασφαλίζουν την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών με το βέλτιστο περιβαλλοντικά τρόπο. Διαρκές όραμα της εταιρείας είναι να αποτελεί ένα Πρότυπο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης, παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες στους συμβαλλόμενους υπόχρεους παραγωγούς. Παράλληλα, η Combatt συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των εθνικών στόχων που αφορούν τους απόβλητους συσσωρευτές οχημάτων και βιομηχανίας, έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία