Με την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ξεκινάει σήμερα το Athens Bike Festival

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 31 Μαρτίου η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο και τον κόσμο του, στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Στόχος του Αthens Bike Festival από το 2010, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου.
Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!


Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, κάθε χρόνο, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.
Το 2023, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Athens Bike Festival αλλάζει και εξελίσσεται. Προτείνει νέο concept, νέο χώρο και ημερομηνία και έρχεται ανανεωμένο να επιβεβαιώσει το ποδήλατο ως το αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.

Και η ποδηλάτες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας είναι εκεί με την συμμετοχή όλων των Συλλόγων Αστικών Ποδηλατών της Ελλάδας.