Την Παρασκευή ανοίγει το studio-TV του myota στην Ergo-tec

To studio του myota.gr ανοίγει και υποδέχεται τους υποψηφίους δημάρχους στην έκθεση της Ergo-tec. Η πρώτη έκθεση μηχανημάτων έργου στην Ελλάδα με τεράστιο ενδιαφέρον για τους δήμους.


Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν εκατοντάδες υποψήφιοι καθώς οι δήμοι είναι βασικοί αγοραστές των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση και σε προεκλογική περίοδο είναι πολύ σημαντικό οι υποψήφιοι να δουν ότι νέα τεχνολογία προσφέρεται για λύσεις στα προβλήματα των δήμων και να την εντάξουν στα προγράμματά τους.

Στην έκθεση οι υποψήφιοι αιρετοί θα μπορούν να δουν:
– Μηχανήματα έργων πάσης φύσεως όπως: Χωματουργικά, Ανυψωτικά, Σκαπτικά, Διατρητικά, Μεταφορικά, Φόρτο-Εκφορτωτικά, Οδοποιίας, Διάνοιξης Σηράγγων, Λιμένων, Κατεδάφισης, Παραγωγής Σκυροδέματος, Λατομείων, Ανακύκλωσης, Καθαριότητας κ.ά., καθώς και Εξαρτήματα, Ανταλλακτικά και Λιπαντικά.
– Είδη Εξοπλισμού Εργοταξίων: Καλούπια, Σκαλωσιές, Μεταλλικές Κατασκευές, Γεννήτριες, Τόρνοι, Κάδοι, Εκρηκτικά, Μονωτικά, Εργαλεία, Όργανα, Στολές, Λογισμικά, καθώς και Συστήματα Ελέγχου, Ασφαλείας και Ποιότητας, Επικοινωνίας, Σχεδίασης, Αντισεισμικής Προστασίας κ.ά.
– Επίσης, θα συμμετέχουν: Κρατικές Υπηρεσίες, Πρεσβείες, Επιμελητήρια, Οργανισμοί, Επιστημονικοί, Επαγγελματικοί Εκπαιδευτικοί και Συνδικαλιστικοί Φορείς, Ινστιτούτα, Τράπεζες, Εταιρείες Ασφαλειών, Leasing κ.ά.

Και βέβαια οι υποψήφιοι θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο (Α-19) του myota.gr και να παραχωρήσουν συνέντευξη στον διευθυντή Χάρη Κουγιουμτζόπουλο στο ειδικό studio που στήνεται εκεί.
Ετσι θα μπορούν να παρουσιάσουν στους ψηφοφόρους τους τις απόψεις τους και το όραμά τους αλλά και να τους δείξουν τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν για να υλοποιήσουν.
Πληροφορίες για ραντεβού: 6973401648

Η έκθεση πραγματοποιείται
Παρασκευή 21 Απριλίου 10.00 – 20.00
Σάββατο 22 Απριλίου 10.00 – 20.00
Κυριακή 23 Απριλίου 10.00 – 19.00
Στο MEC Παιανίας Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής (Αττική οδος – Έξοδος 17 – Κάντζα)

Δείτε και την τελευταία συνέντευξη της κας Βαλισσαροπούλου Δημάρχου ΚΕΑΣ στο studio του myota.gr στην έκθεση της Verde-tec.