Συνέντευξη Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο φιλοξένησε το myota.gr και ο Διευθυντής Χάρης Κουγιουμτζόπουλος στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπιστεύσεις».
Εναν αυτοδιοικητικό άνθρωπο που είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών στις εκλογές της 21η Μαΐου με το «Πράσινο Κίνημα»
Ο κ. Αγγελόπουλος μιλάει για τις πράσινες καινοτόμες πολιτικές, για τον κομβικό ρόλο της Κοινωνίας των Πολιτών και για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάταξη της χώρας

Οκ. Αγγελόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ. και αναπληρωτής δήμαρχος Πειραιά για 18 έτη, Αντιπρόεδρος του Συνδέσου Προστασία και ανάπτυξης Υμηττού.
Μιλάει για την μετάβαση του στο πράσινο χώρο ως αναγκαιότητα σύγχρονης αντιμετωπίσης των προβλημάτων
Μιλάει για το σύστημα διακυβέρνησης και την κοινωνία των πολιτών, για τις πράσινες πολιτικές στις γειτονιές. Τονίζει ότι έχουμε περάσει σε μια επικίνδυνη φάση της απολιτίκ προσέγγισης, λόγω της επικοινωνιακής απόστασης των πολιτικών με τον κόσμο.

Μιλάει και για την διαχείριση των απορριμμάτων και όπως υποστηρίζει, οι δήμαρχοι έχουν μπει στην διελκυνστίνδα της καθημερινότητας και δεν οδηγούν τους πολίτες τους στο αύριο.
Είναι όπως λέει θέμα εκπαίδευσης και βάζει επιτακτικά την ανάγκη υιοθέτησης της διαλογής στην πηγή και του συστήματος «Πληρώνω όσο πετάω»

Δείτε την συνέντευξη