Αρχίζουν οι εγγραφές για το πρόγραμμα, Καλοκαίρι στην πόλη 2023

Για μία ακόμα χρονιά ο Δήμος Βύρωνα οργανώνει το πρόγραμμα “Καλοκαίρι στην πόλη 2023” για την ημερήσια δημιουργική απασχόληση των παιδιών του δημοτικού, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν το καλοκαίρι, δημιουργικά.

Το “Καλοκαίρι στην πόλη 2023” του Δήμου Βύρωνα περιλαμβάνει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, όπως κολύμβηση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, στίβο κ.ά., και έτσι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες.

Πρωταρχικό και κύριο μέλημά αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου είναι, όπως πάντα, η ασφάλεια των παιδιών, γι΄ αυτό και όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο ασφαλές περιβάλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και με την ευθύνη έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2023
ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 15/06/23 – 28/06/23
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 29/06/23 – 12/07/23
Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 13/07/23 – 26/07/23
Ώρα προσέλευσης 7:30 – 8:30 Ώρα αναχώρησης 13:30 – 15:30
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 23/05/23 & 24/05/23 (TΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ)
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 29/05/23 & 30/05/23 (ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ )
Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 31/05/23 & 01/06/23 (ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ)

7:30 – 13:30 τις αντίστοιχες για την περίοδο ημέρες στο Τμήμα Αθλητισμού:
Άνθιμου Γαζή 2 (στον πρώτο όροφο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ”)

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας και η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δηλαδή την πρόσφατη ιατρική βεβαίωση του παιδιού και τις βεβαιώσεις εργασίας των γονιών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2011 έως και το 2017. Μέγιστος αριθμός παιδιών ανά περίοδο 125.
Πληροφορίες Τμήμα Αθλητισμού: 210 7652695
Χαιρετισμός του Δημάρχου, Γρηγόρη Κατωπόδη

“Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Το καλοκαίρι φτάνει με γοργά βήματα και με τα σχολεία να κλείνουν, τα παιδιά μας ετοιμάζονται για τις πολυπόθητες διακοπές! Εμείς πάλι, ετοιμαζόμαστε να τους προσφέρουμε ένα δημιουργικό και γεμάτο άθληση, γνώση και διασκέδαση πρόγραμμα, στα πλαίσια του Θερινού Προγράμματος Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης “Καλοκαίρι στην Πόλη”, ενός summer camp που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Βύρωνα τα τελευταία χρόνια.

Η στόχευση του προγράμματός μας είναι διπλή. Αφενός, στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στα παιδιά μια διασκεδαστική, συναρπαστική και ευχάριστη διέξοδο, προκειμένου να αξιοποιηθεί το διάστημα των διακοπών μεταξύ των σχολικών ετών με τρόπο δημιουργικό και συνάμα εποικοδομητικό, για την ανάπτυξη και την πρόοδο των παιδιών. Αφετέρου, δίνουμε και σε εσάς, εργαζόμενους ή μη, γονείς τη δυνατότητα να αισθάνονται ήρεμοι αφήνοντας τα παιδιά σε ένα ελεγχόμενο, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Σε μια εποχή που ολοένα και περισσότερα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεκολλήσουν από τις οθόνες και τις κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές, τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε αθλητικές, παιδαγωγικές και καλλιτεχνικές δράσεις, σχεδιασμένες για να εξασκήσουν σώμα και πνεύμα, με τη φροντίδα του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας. Όπως και κάθε χρόνο, θα ψυχαγωγηθούν, θα μάθουν, θα βιώσουν και περάσουν με όμορφο τρόπο τον χρόνο που απομένει μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών σε πνεύμα αγάπης, φροντίδας και σεβασμού, κι όλα αυτά, μια ανάσα από το σπίτι τους, μέσα στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν κοντά μας για ένα ακόμη διασκεδαστικό και εποικοδομητικό καλοκαίρι!”