Η BREAKEVEN CONSULTING ασημένιος χορηγός ΤΗΣ 2ης ATTICA GREEN EXPO

H Breakeven Consulting αποτελεί ασημένιο χορηγό της φετινής Attica Green Expo.
Η δεύτερη έκθεση-θεσμός για το περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 9 το πρωί με 7 το απόγευμα. Είσοδος ελεύθερη, δωρεάν parking, δώρα για μικρούς και μεγάλους με τον «φύλλο» τη μασκότ της Attica Green Expo να μας περιμένει για να μάθουμε…παίζοντας!

Η εταιρεία Break Even Consulting αποτελεί μια κορυφαία τεχνική μελετητική-συμβουλευτική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην εκπόνηση τεχνικών μελετών, διαθέτοντας καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό σε όλες τις ειδικότητες μηχανικού, με εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησής της, μεταξύ άλλων, είναι το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή, η διαχείριση υδάτινων πόρων και υγρών και στερεών αποβλήτων, καθώς και η υλοποίηση τεχνικών μελετών στους τομείς αυτούς. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 50 έργα παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, περισσότερες από 70 τεχνικές μελέτες σε Δήμους μέσω των κατάλληλων μελετητικών πτυχίων, στον τομέα του σχεδιασμού δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, βιολογικών καθαρισμών και μονάδων τριτοβάθμιας επεξεργασίας, μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού κ.ά.

Η Attica Green Expo καλωσορίζει ως ασημένιο χορηγό τη Breakeven Consulting, μια εκ των κορυφαίων τεχνικών μελετητικών- συμβουλευτικών εταιρειών της χώρας.
Θα την βρείτε στην έκθεση στο περίπτερο D10
Για να μάθετε περισσότερα για την Breakeven Consulting επισκεφτείτε το επίσημο site της https://break-even.gr