Η COMBATT στην Attica Green Expo 2023

Η COMBATT AE θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο και στοχευμένες δράσεις, στην 2ηAttica Green Expo, από 24 – 27 Μάϊου 2023, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου Tae Kwon Do. Πρόκειται για μια έκθεση με βασικό άξονα την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα και την ανάδειξη καινοτόμων δράσεων και πρακτικών για την προστασία του πλανήτη μας.

Με την παρουσία της στην Attica Green Expo 2023, η COMBATT  AE σκοπεύει να προσεγγίσει στο περίπτερο της ένα ευρύ κοινό, προκειμένου να το ενημερώσει γύρω από τις πρωτοβουλίες της που ενισχύουν την Κυκλική Οικονομία, μέσω της ορθής περιβαλλοντικά διαχείρισης, συλλογής και ανακύκλωσης των αποβλήτων συσσωρευτών. 

Παράλληλα, η COMBATT AE έχει σχεδιάσει ειδικές δράσεις στο πλαίσιο της Attica Green Expo, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας. Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο παιχνίδι “Βρες τη Φράση-Κλειδί” και πολλές ακόμα  εκπλήξεις, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, αλλά και θα εξοικειωθούν με έννοιες όπως η Ανακύκλωση Μπαταριών, η Κυκλική Οικονομία και η Εξοικονόμηση Πόρων. Τέλος, τα παιδιά θα ενημερωθούν για τις δράσεις της COMBATT AE που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας.

Η COMBATT AE σας περιμένει στο περίπτερό της – D6 !