ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ: Kορυφαία εταιρεία στον κλάδο ανταλλακτικών και συντήρησης επαγγελματικών & επιβατικών οχημάτων

Στα 40 χρόνια παρουσίας της, η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. καθιερώνεται στους κορυφαίους του κλάδου για τα ανταλλακτικά φορτηγών, λεωφορείων, εργοταξιακών μηχανημάτων, trailer και επιβατικών οχημάτων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων των μεγάλων εταιρειών και εργοστασίων του κλάδου και αντιπροσωπεύει περισσότερους από 50 κατασκευαστές από όλο τον κόσμο. Η εταιρία  διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. 

Η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για τη συντήρηση και επισκευή φορτηγών, λεωφορείων εργοταξιακών μηχανημάτων και trailer. Το υψηλών προδιαγραφών συνεργείο της εταιρείας διασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα εργασιών από την είσοδο του οχήματος έως την τελική του παράδοση στον πελάτη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίδας για το όχημα: 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΑΝ/ NEOPLAN

Από το 2007, το συνεργείο ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΜΑΝ/ NEOPLAN(MAN/ NEOPLAN service) για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα της διανομής γνήσιων ανταλλακτικών και επισκευής φορτηγών MAN με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MERCEDES – BENZ TRUCKS & VANS

Από το 2017, το συνεργείο ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής MERCEDES – BENZ TRUCKS & VANS. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα της διανομής γνήσιων ανταλλακτικών και επισκευής φορτηγών MERCEDES με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας

 • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MITSUBISHI FUSO

Από το 2017, το συνεργείο ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής MITSUBISHI FUSO. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα της διανομής γνήσιων ανταλλακτικών και επισκευής φορτηγών MITSUBISHI FUSO με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας

 • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MITSUBISHI  IVECO

Από το 2017, το συνεργείο ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής IVECO. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα της διανομής γνήσιων ανταλλακτικών και επισκευής φορτηγών IVECO με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας

 • ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ SCHMITZ CARGOBULL

Από το 2018, το συνεργείο ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής SCHMITZ CARGOBULL. 

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιημένο προσωπικό από την MERCEDES ηλεκτρικών οχημάτων. 

 • ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

 Ένα υπερσύγχρονο συνεργείο με 10 ράμπες, μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αυστηρές προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών διασφαλίζουν το καλύτερο και ασφαλέστερο service για φορτηγά DAF, VOLVO και SCANIA. 

Το εργαστήριο παρέχει: 

 • Διάγνωση, επισκευή, βαθμονόμηση , κάμερες λωρίδων και εμποδίων
 • Διάγνωση, επισκευή, βαθμονόμηση ταχογράφων (VDO)
 • Έλεγχος και διάγνωση συστήματος φρένου – ανάρτησης WABCO (φορτηγά, ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα)
 • Διαγνωστικό για επιβατικά οχήματα
 • Παρέχουμε έλεγχο επισκευής και βαθμονόμηση αξόνων (ευθυγράμμιση) 
 • Παρέχουμε επισκευή υπερκατασκευή οχημάτων 
 •  24ωρη εξυπηρέτηση

Το τηλεφωνικό κέντρο του συνεργείου δέχεται κλήσεις για έκτακτα περιστατικά και εξυπηρετεί τους πελάτες του σε 24ωρη βάση. ( Τηλ. 2310755975 / 2310755825 /6946672765) 

 • Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ

Η εταιρία παρέχει δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ για όλους τους πελάτες της, ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων, ώστε να καλύπτονται όλες οι προδιαγραφές για την ασφάλεια του οχήματος. Η εταιρεία εκδίδει Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων.

 • Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, σε εξειδικευμένα σεμινάρια μεγάλων εταιρειών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη μας και προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη και του οχήματός του. 

 • After Sales Service

Το After Sales Service της ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. το σύνολο των θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει ο κάτοχος φορτηγού. Η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό διασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

 • Ηλεκτρονική διάγνωση

Κάθε όχημα πριν από την είσοδό του στο συνεργείο για οποιαδήποτε επισκευή ελέγχεται παρουσία του πελάτη και ενός πιστοποιημένου τεχνικού

συμβούλου, ενώ η ηλεκτρονική διάγνωση παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

 • Τμήμα ψύξης θέρμανσης

Η εταιρεία διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Freon R134, R123 ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τόσο την επισκευή όσο και την τοποθέτηση συστημάτων ψύξης και θέρμανσης. 

 • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών φορτηγών και λεωφορείων 

Η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για φορτηγά και λεωφορεία της εταιρείας ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή ή το service του οχήματος σας.

 • Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, διατηρεί και εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001: 2015 και διαθέτει πιστοποιητικό Εθνικού Μητρώου Παραγωγών (EMΠA) εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών και προϊόντων. 

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001: 2015 για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας τόσο για τις υπηρεσίες αντιπροσωπείας και εμπορίας ανταλλακτικών όσο και για το συνεργείο επισκευών. 

Η εταιρεία διαθέτει επίσης πιστοποιητικό εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001: 2018 για την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών της και όλων των εμπλεκόμενων μελών από κινδύνους. 

Τέλος έχει πιστοποιηθεί με ISO 22301: 2019 για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας.