Συνέντευξη Στέργιος Κοντοστέργιος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας

Το Στέργιο Κοντοστέργιο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Παναγιώτη Μανούρη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» στην Νέα Ιωνία φιλοξένησε η εκπομπή «Δημοτικές Διαπιστεύσεις» στο studio του myota.gr.
Ο Στέργιος είναι ένας νέος άνθρωπος με σπουδές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποτελεί μια φρέσκια πρόταση για την Νέα Ιωνία. Το myota.gr θα προσπαθήσει να προωθήσει τους νέους που έχουν κάτι να πουν και να προσφέρουν.
Όπως εξηγεί στον διευθυντή του myota.gr Χάρη Κουγιουμτζόπουλο o Στέργιος από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τα κοινά στα μαθητικά συλλογικά όργανα και έτσι με τις ανησυχίες και την αγάπη του να προσφέρει κοινωνικό σύνολο έδεσε και η αγάπη του για την Τοπική αυτοδιοίκηση
Ανέφερε συγκεκριμένα: «Θυσιάζεις πράγμα, αλλά υπερισχύει η επιθυμία να βελτιώσεις την ζωή των συνδημοτών σου.
Ο Στέργιος προτρέπει τους νέους να μην μένουν αδρανείς στις εξελίξεις και να έχουν λόγο για το μέλλον τους.
Τονίζει την αγάπη του για την Νέα Ιωνία καθώς όπως λέει είναι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα σχολεία, στα παιχνίδια, με τους φίλους στις αλάνες, στα αθλητικά σωματεία όπως τονίζει ότι είναι μια γειτονιά προσφυγική αλλά και πολυπολιτισμική.

Το όραμα και ο στόχος του Στέργιου είναι να αποκτήσει η Νέα Ιωνία κοινόχρηστους χώρους και όπως λέει επέλεξε να στηρίξει τον Παναγιώτη Μανούρη και να κατέβει στο ψηφοδέλτιό του διότι αξιολόγησε τις προτάσεις του και τις ιδέες του και θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Ιωνία να πάει μπροστά.