ΕΟΕΣ Αμφικτυονία καλεί , τις Ευρωπεριφέρειες και όσους ενδιαφέρονται για την διασυνοριακή, διακρατική και διαπεριφερειακή συνεργασία, να συμμετάσχουν στη 13η Συνάντηση Πλατφόρμας ΕΟΕΣ που θα πραγματοποιηθεί στα Λεύκαρα της Κύπρου, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.
Στην εκδήλωση μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 60 συμμετέχοντες, επομένως, οι θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας, με προτεραιότητα στους ΕΟΕΣ.
Κάντε κλικ εδώ για το προσχέδιο του προγράμματος
Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα logistics βρίσκονται στο πρόγραμμα καθώς και στον σύνδεσμο εγγραφής.
Δείπνο καλωσορίσματος θα παρατεθεί την Πέμπτη 19 στην πόλη της Λάρνακας.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Λεύκαρων την Παρασκευή 20 και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Λευκωσία.
Μια λίστα με προτεινόμενα ξενοδοχεία στην πόλη των Λεύκαρων θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες.
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 τα μεσάνυχτα