Κάλεσμα διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής καλεί του εργαζόμενους να ενώσουμε τη φωνή τους με όλους τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με όλους τους πυρόπληκτους και όλους όσους έζησαν τον εφιάλτη των πυρκαγιών, στην συγκέντρωση που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, την Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 7:30μμ στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Λεωφ. Κηφισίας 37).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος:
Το συνεχιζόμενο περιβαλλοντικό έγκλημα αφορά όλο το λαό της Αττικής, όχι μόνο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.
Δεν ανεχόμαστε κάθε χρόνο χιλιάδες στρέμματα δάσους να καίγονται, σπίτια και περιουσίες να καταστρέφονται, ζωές να κινδυνεύουν.
Δεν αποδεχόμαστε την χρόνια υποχρηματοδότηση της δασοπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης, την υποστελέχωση όλων των αναγκαίων κρατικών υπηρεσιών που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς ή άλλου φυσικού φαινομένου.
Υιοθετούμε την συνημμένη ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής και τα αιτήματα που θέτει για να πάρουμε με τον οργανωμένο αγώνα μας την υπόθεση της προστασίας της ζωής, της περιουσίας του λαού και του περιβάλλοντος στα χέρια μας.
Με την μαζική συμμετοχή μας, μπορούμε να συμβάλλουμε να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις μας, να ακουστεί πιο δυνατά το «φτάνει πια» και να μετατραπεί σε αποφασιστικό αγώνα με στόχο να ανατραπεί η εγκληματική πολιτική που βάζει τα κέρδη των λίγων πάνω από τις ζωές και τις ανάγκες των πολλών.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ