Συνάντηση Χρηστών ArcGIS Ελλάδας-Κύπρου 2023

Η Marathon Data Systems έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει ότι η Συνάντηση Χρηστών ArcGIS, Ελλάδας – Κύπρου 2023, θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Οκτωβρίου 2023 στον χώρο του Crowne Plaza Hotel (Μιχαλακοπούλου 50 – στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) στην Αθήνα.

Η Eταιρεία υποστηρίζει και διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής με πλήρη εξειδίκευση και τεχνογνωσία πλέον των σαράντα (40) ετών στον τομέα των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS). Ήδη από το 1983, εισάγει στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Esri, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληρoφοριών ArcGIS, καθώς και άλλα εξειδικευμένα προϊόντα πληροφορικής, που διακρίνονται για την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα και αξιοπιστία, την συνέχεια και συνέπεια στον χρόνο.

Η  Συνάντηση Χρηστών ArcGIS, Ελλάδας – Κύπρου 2023,  θα πλαισιώνεται από ομιλίες, παρουσιάσεις και workshops για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις της Πλατφόρμας ArcGIS, για τα προϊόντα και τις έτοιμες προς χρήση εφαρμογές όπως:

• ArcGIS Pro
• Νέο Image Analyst Extension
• ArcGIS και BIM
• ArcGIS Indoors
• Collector Aurora
• Επιστημονικές εργασίες χρηστών της Πλατφόρμας ArcGIS 

Για δήλωση συμμετοχής κάντε είσοδο εδώ

Δηλώστε συμμετοχή για να μάθετε, να επανασυνδεθείτε και να εμβαθύνετε στις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS). Εξερευνήστε το μέλλον των δυνατοτήτων GIS και ανακαλύψτε τους καινοτόμους τρόπους που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και ανθεκτικού κόσμου.

Στην συνάντηση χρηστών θα παρουσιαστούν πολλές εργασίες/παραδείγματα χρήσης & εφαρμογής της πλατφόρμας ArcGIS από διάφορους οργανισμούς κλπ.

Επιπρόσθετα, θα υπάρξει και εκδήλωση καλωσορίσματος που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Χρηστών ΑrcGIS Ελλάδας- Κύπρου. Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να καλωσορίσει και να φιλοξενήσει όλους τους παρευρισκομένους, προσφέροντας μια ευκαιρία για αμιγώς επαγγελματικές αλλά και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.

Το Welcome reception θα λάβει χώρα την Tρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 στον χώρο του συνεδρίου και θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε και να δικτυωθείτε με τους συναδέλφους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιδέες, να μοιραστείτε εμπειρίες και να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

Η παρουσία σας θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία και τη δυναμικότητα της Συνάντησης Χρηστών ArcGIS

Παρακαλούμε ευγενικά να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2023, κάνοντας κλίκ εδώ