Συνέντευξη Πόλης Γεράσιμος: Η αυτοδιοικητική οπτική των ΑμεΑ

Η Προσβασιμότητα στον δημόσιο χώρο είναι φλέγον ζήτημα για τον προεκλογικό διάλογο. Συνεχείς εξαγγελίες και δεσμεύσεις που υλοποιούνται με ρυθμούς χελώνας ή τελικώς αγνοούνται. Αφορά όμως σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού που έχουν φωνή και ψήφο. Αυτήν την φωνή εκφράζει ο Γεράσιμος Πόλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον διευθυντή του myota.gr Χάρη Κουγιουμτζόπουλο.

Ο κ. Πόλης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς στο ψηφοδέλτιο του κ. Ξυπολητά. Είναι ο ίδιος άτομο με κινητικά προβλήματα Αρχιτέκτονας και πρώην εργαζόμενος στο Υπουργείο Υγείας και Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα. Εχει ασχοληθεί βαθιά με το θέμα, έχει εκπονήσει μελέτες και έχει εκπροσωπήσει και την Ελλάδα σε αρκετά σχετικά Forums.
Κινείται και ο ίδιος με αναπηρικό καροτσάκι και μας μεταφέρει την εμπειρία του και τις αγωνίες του. Προσδοκάει με την υποψηφιότητά του να μπορέσει να παρέμβει αποτελεσματικά και να επιταχύνει τα πράγματα έτσι ώστε η Κηφισιά να γίνει πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη αλλά και σίγουρα πιο φιλική στα ΑμεΑ.