ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Με το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες μου που τίμησαν με την ψήφο τους το Συνδυασμό μας, “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας,” του Γεωργίου Λεβεντάκη, αλλά και εμένα προσωπικά, ψήφος που μας έδωσε τη μεγάλη νίκη και ανανέωσε τη θητεία της Δημοτικής Αρχής, επιβραβεύοντας το έργο της!
Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Τριφυλίας, Γεώργιο Λεβεντάκη, που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να κερδίσω την τιμητική θέση, αυτής της Δημοτικής Συμβούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας!
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν αλλά και για την καθοριστική τους συμβολή στη νίκη του συνδυασμού μας, η οποία ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και της ομοψυχίας μας!
Κατανοώ ότι η προσπάθεια για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση χρήσιμη και αποτελεσματική, δίχως τα αναχώματα του παρελθόντος, αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα. Γνωρίζω όμως ότι στη μέχρι τώρα ζωή μου, η τόλμη, η εργατικότητά μου, η αγάπη για την πατρίδα μου και η ευαισθησία μου για το συνάνθρωπο, ουδέποτε με πρόδωσαν.
Γι αυτό υπόσχομαι να δώσω κάθε ικμάδα της δύναμής μου, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, με επικεφαλής το Δήμαρχό μας και σε συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους κατά τόπους Συλλόγους, αλλά και τους απλούς πολίτες, ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης στην περιοχή μας. Ευελπιστώ στην εφαρμογή μιας πολιτικής πρακτικής η οποία θα εναρμονίζεται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας, θα προωθεί την εξωστρέφεια, δίχως διαχωρισμούς, πολιτική η οποία θα οδηγήσει στην ποιοτική αναγέννηση της πατρίδα μας, της Τριφυλίας μας!

                                       Κυπαρισσία 18-10-2023

                                      Ανδρινοπούλου Δήμητρα  
                                           Φιλόλογος