ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ: Παράδοση στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά, 2 ηλεκτρικών πολυμηχανημάτων MultiOne EZ8.

Δύο νέα ηλεκτροκίνητα πολυμηχανήματα έργου, τελευταίας τεχνολογίας, συνοδευόμενα από πληθώρα παρελκόμενων εργαλείων, παρέλαβε ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά, αναβαθμίζοντας την Τεχνική Υπηρεσία του.

Τα εν λόγω πολυμηχανήματα  έργου, Ιταλικής κατασκευής, εκ του Οίκου MultiOne, θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου, αναφορικά με το κλάδεμα δέντρων, καθαρισμό του Πρασίνου, εκχιονισμό, για υδραυλικές βλάβες σε στενά σημεία και μικρά κατασκευαστικά έργα, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες, αθόρυβα και  χωρίς να ρυπαίνουν το περιβάλλον. 

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” και συγκεκριμένα από την Πρόσκληση ΑΤ12 για την Ηλεκτροκίνηση. Η προμήθεια, η εκπαίδευση προσωπικού και τεχνική υποστήριξη είναι από την εταιρία ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε., η οποία προσφέρει καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές με εξοπλισμούς για το Περιβάλλον, την Καθαριότητα, την Ανακύκλωση, την Πολιτική Προστασία και την Ηλεκτροκίνηση με εκπροσώπηση των σημαντικότερων Ευρωπαίων κατασκευαστών (κυρίως από Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ισπανία, Φιλανδία και Ελλάδα).

Λίγα λόγια για την ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ

H εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε.  έχει υπάρξει συνώνυμη της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης. Με εμπειρία άνω των είκοσι  ετών, έχει χαράξει μία σημαντική πορεία, επιδεικνύοντας απαράμιλλη συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εταιρεία ξεκίνησε από το χώρο των μηχανών ανύψωσης και διακίνησης φορτίων, όπως: 

Περονοφόρα, Reach Stackers, Γερανούς, Γερανογέφυρες και λοιπούς συναφείς εξοπλισμούς για Λιμένες, Βιομηχανία, Αποθήκες/Logistics, κλπ. 

Από το 2017 εισήλθε δυναμικά στο χώρο των εξοπλισμών για το Περιβάλλον και την Καθαριότητα, όπως:Ηλεκτρικά οχήματα (σάρωθρα, απορριμματοφόρα, λεωφορεία, πολυμηχανήματα, μικρά φορτηγά και επιβατηγά κλπ.) και ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστή.

Σάρωθρα και Πλυστικά Δρόμων/Πεζοδρόμων/Πάρκων, Απορριμματοφόρα, Καλαθοφόρα, Μηχανήματα Έργου (ειδικούς εκσκαφείς), Πολυμηχανήματα, Ακτοκαθαριστές, Ειδικά Οχήματα, Κάδους Απορριμμάτων, Φορτωτές, Τεμαχιστές κλπ. εξοπλισμό επεξεργασίας Αστικών Απορριμμάτων.

 Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, οι πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στην ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε.  διαφοροποιώντας κατά πολύ τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Μα πάνω απ’ όλα, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι έμπειρες ομάδες των συνεργατών σε συνδυασμό με τη δέσμευση και τις αξίες της εταιρείας, που συνοψίζονται ακολούθως: Ακεραιότητα, αποδοτικότητα, καινοτομία, ομαδικό πνεύμα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της

Πολλοί Δήμοι της χώρας μας εμπιστεύονται την ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε. όχι μόνο λόγω των προϊόντων που αντιπροσωπεύει αλλά και λόγω της εξειδικευμένης εξυπηρέτησης καθ’ όλη την πορεία ζωής του εξοπλισμού. Κάθε Δήμος έχει τις ιδιαιτερότητες του και οι απαιτήσεις των έργων, από μικρά έως μεγάλα, βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Η εταιρεία δίνει  ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Διαθέτει, επιπρόσθετα, αποθήκη-συνεργείο στην Ελευσίνα, εκθεσιακό χώρο στο Θριάσιο, κινητά συνεργεία και έμπειρους τεχνικούς και δίκτυο για την παροχή Τεχνικής Υποστήριξης σε όλους τους ανωτέρω εξοπλισμούς.

Σκοπός της είναι να παρέχει, ανά πάσα στιγμή και απρόσκοπτα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο και την εξέλιξή τους.

Νέο Εκθεσιακό Κέντρο στην Ελευσίνα

Συνεχίζοντας τη δυναμική ανάπτυξη, η εταιρία Γερανολιμενική Α.Ε. εγκαινίασε καινούριο Εκθεσιακό Κέντρο (Show Room) στην Ελευσίνα, στην οδό Αφών Κυπραίου 138, μόλις 200 μέτρα από τον κόμβο 2 της Αττικής Οδού, κοντά στο Θριάσιο Νοσοκομείο ή 800 μέτρα από  την Ολυμπία Οδό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105549073 / 6970048415.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο μεταξύ άλλων μπορείτε να δείτε τα ακόλουθα πρωτοποριακά καινοτόμα μηχανήματα για Δήμους, Καθαριότητα, Τεχνικά Έργα κλπ:

  • Πολυμηχάνημα αρθρωτού πλαισίου -MultiOne Ιταλίας
  • Ηλεκτρικό Σάρωθρο -Glutton Βελγίου
  • Ηλεκτρική Σκούπα Πεζού Χειριστή -Glutton Βελγίου
  • Τηλεματικός Ηλιακός Κάδος Πάρκων με Συμπίεση -FinBin Φινλανδίας