Στρατηγική συνεργασία των εταιρειών Intellisoft και Maggioli με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Γυμναστηρίου Μνήμης-Eligence

Η εταιρεία Intellisoft, δραστηριοποιείται από το 2002, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Με εξειδίκευση στο σχεδιασμό, την κατασκευή και παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και καινοτόμων λύσεων με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, η Intellisoft έχει καθιερωθεί για τη συνέπεια και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στο ιδιαίτερα αξιόλογο και δυναμικό πελατολόγιό της.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία σε συνδυασμό με την αφοσίωσή της στην παροχή σύγχρονων λύσεων στους Ελληνικούς Δήμους για την κάλυψη των αναγκών τους, οδήγησε στη συνεργασία με την Εταιρεία Maggioli και πιο συγκεκριμένα με την παροχή της διαδικτυακής πλατφόρμας Γυμναστήριο Μνήμης – Eligence.

Ο όμιλος Maggioli, με έδρα στην Ιταλία και ιστορία πλέον των 100 ετών, δραστηριοποιείται κυρίως σε υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη Δημόσια Διοίκηση και γενικότερα την ψηφιακή μετάβαση του Δημόσιου τομέα. Στηρίζει τις πρωτοβουλίες και συμμετέχει σε καινοτόμες δράσεις, με στρατηγικές συνεργασίες που ενισχύουν τη διαρκή ενημέρωση και τη συνεχή αύξηση των δυνατοτήτων του ομίλου, ωθώντας την εξέλιξη και την οικοδόμηση μίας πιο λειτουργικής κοινωνίας.

Η θυγατρική της Maggioli στην Ελλάδα, ως το κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας του ομίλου, έχει δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα Eligence, που στόχο έχει την εξάσκηση του μυαλού και των γνωστικών ικανοτήτων, μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες σχεδιασμένες από ειδικούς επιστήμονες.

Η χρήση της πλατφόρμας μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή, με απλή σύνδεση στο internet. Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για Επαγγελματίες Υγείας και Φροντιστές ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, που στόχο έχουν την εξάσκηση του μυαλού και των γνωστικών ικανοτήτων, την απασχόληση και τη φροντίδα είτε για λόγους πρόληψης είτε στα αρχικά στάδια της άνοιας.

Προσφέρει περισσότερα από 30 παιχνίδια και δραστηριότητες, που στόχο έχουν την ευχάριστη άσκηση που όμως τελικά εξασκεί τις νοητικές ικανότητες και δημιουργεί ένα θετικό αποτύπωμα.

Η δραστηριότητα κάθε επωφελούμενου μπορεί να είναι καθοδηγούμενη από τον Επαγγελματία Υγείας μέσω προσωποποιημένων συνεδριών ή και με ελεύθερη χρήση όλων των παιχνιδιών, σε μία οργανωμένη Δομή ή και από το σπίτι, ομαδικά ή και ατομικά.

Η Intellisoft αναγνωρίζοντας τα οφέλη της πλατφόρμας, στα πλαίσια απασχόλησης και νοητικής άσκησης σε κοινωνικές δομές όπως ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρα Μνήμης, προσφέρει το Eligence καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ενός Δήμου, για ένα πιο ενημερωμένο και υγιές κοινωνικό περιβάλλον, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο μέσα από αυτή τη συνεργασία, την παρουσία της στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.

Η Intellisoft είναι αποκλειστικός πάροχος της πλατφόρμας “Eligence” για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ζητήστε σήμερα κιόλας, να σας παρουσιάσουμε την καινοτόμο πλατφόρμα Eligence!

Περισσότερες Πληροφορίες στο Site μας και στο Τηλέφωνο +30 210 6896616 & +30 210 6815550