Και στη Νοηματική θα μεταδίδονται τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι ένας από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που καθιέρωσαν το δημοτικό Web TV ήδη από το 2015, μέσω του οποίου μεταδίδοντα ζωντανά όλες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη. Με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες είναι σε θέση να παρακολουθούν από όπου και αν βρίσκονται τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολλές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις.
Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών και την συμπερίληψη, θέτει σε εφαρμογή την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη νοηματική γλώσσα. Η καινοτόμα πρωτοβουλία ξεκινά την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και θα δίνει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας με προβλήματα ακοής ή όρασης, να παρακολουθούν απευθείας τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Με την πρωτοβουλία αυτή, διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των συμπολιτών μας στη πληροφορία, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Δημοτικής Αρχής για μια πιο δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία, με σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνεδρίαση μπορούν να συνδεθούν στη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
www.facebook.com/dimosvvv
www.youtube.com Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης