Παράταση εγγραφών για το Σεμινάριο Διοίκησης των ΟΤΑ

Παράταση εγγραφών έως 9 Φεβρουαρίου

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. , σε συνεργασία με το Κέντρο δια Βίου Μάθησης Easy Education, προσφέρει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα “Διοίκηση-Ηγεσία σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) στον 21ο Αιώνα” αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όλους που εργάζονται ή  θέλουν να εργαστούν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ). 

Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν τον πυρήνα της Δημόσιας διοίκησης και είναι αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με τους πολίτες και παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις του 21ου αιώνα, πρέπει να επενδύσουν στην εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού τους.

Εκατοντάδες το έχουν παρακολουθήσει!

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας για να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Συνδυάζει ασύγχρονη και σύγχρονη εκπαίδευση, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να εξοικειωθείτε με το εκπαιδευτικό υλικό και να το εφαρμόσετε στην πράξη. 


Οι υπάλληλοι ΟΤΑ θα επωφεληθούν έκπτωση -25%.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

Το πρόγραμμα παρέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης που επιβεβαιώνει τις νέες δεξιότητες και τα επαγγελματικά προσόντατων συμμετεχόντων. Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στην επαγγελματική αποκατάσταση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε στο μέλλον σας και να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις του ρόλου σας στη δημόσια διοίκηση τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλέφωνο: 210 300 97 03 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.) E-mail: [email protected] Ιστοσελίδα: easy-education.gr