Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των Δημάρχων

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν οι Δήμαρχοι της Αττικής, ενεργοί και διατελέσαντες με τους φίλους τους στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε η Ένωση Δημάρχων Αττικής σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.Α., για τα μέλη της.

Στον ποιοτικό χώρο του Politia Tennis Club που φιλοξένησε την εκδήλωση, δόθηκε η ευκαιρία στους Δημάρχους (πρώην και νυν) να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης και να συνευρεθούν με συναδέλφους τους και φίλους.
Η καλή μουσική και το προσεγμένο φαγητό συμπλήρωσαν την ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα των αιρετών της Τ.Α.
Εκ μέρους του Πρωθυπουργού παρέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Θεόδωρος Λιβάνιος, ενώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εκπροσώπησε η βουλευτής Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη. Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος,
ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γ. Γραμματέας ΥΠΕΣ κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων και άλλοι.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. κ. Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γιώργος Μαρκόπουλος στους σύντομους χαιρετισμούς τους καλωσόρισαν τους Δημάρχους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο τους