Η GEON.WC παρούσα και στο “Helmos Mountain Festival 2024”

Σε θέματα διασφάλισης υγιεινής, η GEON Περιβαλλοντική Ενεργειακή Μονοπρόσωπη ΕΠΕ πέραν της εξυπηρέτησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και εργοταξίων, κατέχει μεγάλη εμπειρία και ισχυρή παρουσία σε εκδηλώσεις, οργανώσεις, φεστιβάλ και μεγάλα πολιτιστικά και αθλητικά event. 

Στα πλαίσια του καλοκαιριού, η GEON.WC έχει αναλάβει να στηρίξει με τις υπηρεσίες της αρκετά μουσικά και πολιτιστικά φεστιβάλ ανά την χώρα. Έτσι, συνεργάστηκε με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ΑΕ ΟΤΑ και υποστήριξε το Helmos Mountain Festival 2024, τοποθετώντας 100 χημικές τουαλέτες, 20 ντουζιέρες και 20 νιπτήρες στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου. Η ομορφιά του βουνού ήρθε και με αρκετές προκλήσεις καθώς η τεράστια και απροσδόκητη προσέλευση κατασκηνωτών και επισκεπτών κατέστησε το έργο αρκετά απαιτητικό. Όμως, το προσωπικό της GEON.WC κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις παρά τις συνθήκες, προσφέρωντας πιστωποιημένες υπηρεσίες καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει το παρόν και στηρίζει με τις υπηρεσίες της και το Release Athens Festival 2024, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας. Στο ίδιο πνεύμα, θα συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα έχοντας αναλάβει για μια ακόμη χρονιά την τοποθέτηση 600 χημικών τουαλετών στον 41ο Μαραθώνιο Αθήνας, ο Αυθεντικός, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ στις 10 Νοεμβρίου 2024. (Σχετικό βίντεο από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2023: https://www.youtube.com/watch?v=ZjvZ7kr9vzg&t=1s).

Η εταιρεία GEON ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ αποτελεί την πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία στο χώρο των χημικών τουαλετών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πανελλαδικώς. Με κύριο μέλημά της, την άψογη εξυπηρέτηση και 24ωρο service, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, παρέχει απόλυτα ασφαλείς και πιστοποιημένες υπηρεσίες. 

Η εταιρεία παρέχει πάντοτε εξειδικευμένες λύσεις με βάση τις εκάστοτε ανάγκες κάθε πελάτη της, στους οποίους συγκαταλέγονται ενδεικτικά εργοτάξια και τεχνικά έργα πολιτικού μηχανικού, κατασκευαστικές εταιρείες, λαϊκές αγορές, συναυλίες – πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αρχαιολογικοί χώροι,διοργανωτές γάμων, ξενοδοχεία, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και ανθρωπιστικές οργανώσεις – ΜΚΟ. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνείς εμπορικούς οίκους όπως την SatelliteIndustries και την Global Fliegenschmidt GmbH, διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία φορητών, κινητών τουαλετών όλων των τύπων όπως χημικές τουαλέτες ή βιολογικές τουαλέτες και τουαλέτες εσωτερικού χώρου.