Η GEON.WC στο 42ο “πανελλήνιο αντάμωμα” συλλόγων Σαρακατσαναίων

Το τριήμερο (28-29 και 30 Ιουνίου), η εταιρεία  GEON Περιβαλλοντική Ενεργειακή Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (GEON.WC) προσέφερε τις υπηρεσίες της στο 42ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων που έλαβε χώρα στο Περτούλι Τρικάλων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με διάφορους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων ήταν η Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), η Περιφέρεια Θεσσαλείας, η Αντιπεριφέρεια Ν.Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Δήμος Πύλης.

 Η GEON.WC συνέβαλε στην διασφάλιση αναγκών ατομικής υγιεινής με χημικές τουαλέτες προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης, στηρίζοντας έτσι μια σημαντική πολιτιστική διοργάνωση κατ’ εντολή του Δήμου Πύλης.

Δημος Πύλης: Πλήρως εναρμονισμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο δήμαρχος του δήμου Πύλης, κ. Κώστας Μαράβας, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι πιστεύει πολύ στις προοπτικές αυτής της περιοχής  και επιθυμεί ο τόπος του να αναζωογονηθεί και να γίνει ένας τόπος ευημερίας, δημιουργίας και χαράς.

Ο Τουρισμός όλο το χρόνο και η τουριστική αναβάθμιση όλης της περιοχής, είναι ένας από του στόχους του  δημάρχου Πύλης, Κύριος μοχλός αυτής της προσπάθειας είναι η λειτουργία ενός τουριστικού γραφείου στην Πύλη, το οποίο βοηθά  με χρηστικές πληροφορίες στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών για όλη την ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μερικά από τα πιο τουριστικά χωριά του νομού όπως είναι η Ελάτη, το Περτούλι, το Νεραϊδοχώρι κλπ. ανήκουν στο Δήμο Πύλης και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες.

Η εταιρεία GEON ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ αποτελεί την πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία στο χώρο των χημικών τουαλετών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πανελλαδικώς. Με κύριο μέλημά της, την άψογη εξυπηρέτηση και 24ωρο service, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, παρέχει απόλυτα ασφαλείς και πιστοποιημένες υπηρεσίες. 

Η εταιρεία παρέχει πάντοτε εξειδικευμένες λύσεις με βάση τις εκάστοτε ανάγκες κάθε πελάτη της, στους οποίους συγκαταλέγονται ενδεικτικά εργοτάξια και τεχνικά έργα πολιτικού μηχανικού, κατασκευαστικές εταιρείες, λαϊκές αγορές, συναυλίες – πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αρχαιολογικοί χώροι,διοργανωτές γάμων, ξενοδοχεία, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και ανθρωπιστικές οργανώσεις – ΜΚΟ. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνείς εμπορικούς οίκους όπως την SatelliteIndustries και την Global Fliegenschmidt GmbH, διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία φορητών, κινητών τουαλετών όλων των τύπων όπως χημικές τουαλέτες ή βιολογικές τουαλέτες και τουαλέτες εσωτερικού χώρου.