Menu

sima
A+ A A-

TÜV HELLAS:"Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας"

Με βασικό άξονα τη σημασία της Ποιότητας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και κατά συνέπεια των επενδύσεων σε Ελλάδα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μίλησε στο Διεθνές Συνέδριο του Economist στο Βερολίνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD), Σάββας Πελτέκης,
«Η Ποιότητα αποτελεί την καθοριστική παράμετρο λειτουργίας κάθε επιχείρησης και οργανισμού για την ενίσχυση της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας και της ακεραιότητας. Εξασφαλίζει την ασφάλεια των καταναλωτών, των προϊόντων, των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος. Η υιοθέτηση των προτύπων Ποιότητας αποτελεί το διαβατήριο των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και ο έγκυρος φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD), μέλος του γερμανικού TÜVNORD Group διασφαλίζει αυτό το κλειδί για τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Σάββας Πελτέκης. Αυτό αναδείχτηκε από τη συμμετοχή του στο διεθνές συνέδριο του Economist, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3/12/2018, στο Βερολίνο, ReassessingEurope’spriorities, σε συνεργασία με το ΕλληνοΓερμανικό επιμελητήριο.
Η εμπειρία του Φορέα σε ευρωπαϊκά και διεθνή έργα τον καθιστά μέτοχο των εξελίξεων της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και αρωγό στην προσπάθεια διαμόρφωσης των Ευρωπαϊκών Προτεραιοτήτων για το μέλλον.  Η συμβολή μέσω της πιστοποίησης των Έργων Υποδομής, του Ελέγχου των Κτιριακών Εγκαταστάσεων, των Performancetests, των Επιθεωρήσεων για την Υγεία & Ασφάλεια, των Περιβαλλοντικών Επιθεωρήσεων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ευμάρειας ενός project. Η ενίσχυση των επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέσω των υπηρεσιών DueDiligence, της παρακολούθησης του έργου και της αξιολόγησης της προόδου είναι θεμελιώδους σημασίας για τη θετική πορεία και ολοκλήρωση τους. Η πιστοποίηση των υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί ένα διεθνές διαβατήριο αξιοπιστίας και μια κοινή «γλώσσα» εμπιστοσύνης στις αγορές. Όλα αυτά εξασφαλίζονται από έναν έγκυρό και με διεθνές κύρος φορέα όπως η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (ThirdPartyInspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.
Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασίαμέχρι το Μεξικόκαι σε όλη την Ευρώπη.

Share

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Η Hi-power καλύπτει συνεδριακούς χώρους και εκθέτες στην VERDE-TEC 2019
 2. Προγράμματα τριετούς διάρκειας ψεκασμού στα πλάνα του υπουργείου Υγείας
 3. Το myota.gr παρουσιάζει τη ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ
 4. Ενεργειακοί Έλεγχοι και Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της TÜV HELLAS
 5. Σύμμαχος στα Open Mall η PROothisi local market
 6. Χρυσό Αυτοδιοικητικό Βραβείο στην IntelliSoft
 7. Νέοι πολυεστερικοί υπόγειοι κάδοι από την ENVOTEC
 8. Νέα εποχή με το PreschoolWeb για τους παιδικούς σταθμούς
 9. Οι ισχυροί της κυκλικής οικονομίας επιλέγουν τη διεθνή «Verde Tec 2019»
 10. Πολλαπλά οφέλη από την εφαρμογή του GDPR
 11. Ecoelastika: Για το περιβάλλον και τον άνθρωπο
 12. Μεταλλικός ή πλαστικός κάδος συμφέρει περισσότερο;
 13. Για Mobile Marketing στην GMS DIGITAL COMMUNICATIONS
 14. Fil-eco Ι.Κ.Ε. Ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση των απορριμμάτων
 15. Καθορισμός απαιτήσεων σε προϊόντα από ελαστικό υλικό
 16. ΤSAKIRΙS Congress Support για την καταγραφή ήχου και εικόνας
 17. Υπογραφή σύμβασης για προμήθεια εξοπλισμού σχολικής χρήσης
 18. Πρωτοπόρος στους κάδους η GEKAS METAL GROUP
 19. Σημαντική η παρουσία της GEYER HELLAS AE στον ηλεκτροφωτισμό
 20. Το GDPR δημιουργεί νέα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα των δημάρχων