Το ψηφοδελτιο Βορρια στο Διονυσο

Δόθηκε στη δημοσιότητα το Ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Βορριά, Δήμαρχο Αγ. Στεφάνου και υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου.

 Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του, ο Παναγιώτης Βορριάς δήλωσε τα εξής:

 «Το Ψηφοδέλτιο Νίκης, που κοσμεί τη δημοτική μας παράταξη και παρουσιάζουμε στους πολίτες είναι η Ισχυρή Ομάδα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, είναι η απτή απόδειξη ότι, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να οδηγήσουμε με σιγουριά και χωρίς κραδασμούς το νέο Δήμο Διονύσου στην εποχή του Καλλικράτη. Το Ψηφοδέλτιο μας κοσμούν:

 · Γυναίκες και άνδρες, νέοι και νέες από τις 7 πόλεις, που θα αποτελέσουν το νέο Δήμο Διονύσου

· Νέοι κάτοικοι που μπορούν να μας μπολιάσουν με ιδέες για πολλά καινούργια ζητήματα και παλαιοί κάτοικοι, που μας συνδέουν με την ιστορία αυτού του τόπου

 · Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, που μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην αναγεννητική προσπάθεια, που ξεκινάμε την 1η Ιανουαρίου 2011

 Όλοι εμείς, συνεργάτες από διαφορετικές κοινωνίες, διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, συνεργαζόμαστε αρμονικά, συλλογικά, για να πετύχει αυτό το μεγάλο μεταρρυθμιστικό στοίχημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Όλους εμάς, μας ενώνουν κοινές αρχές και αξίες για τις αλλαγές, που πρέπει να υλοποιηθούν στο νέο Δήμο, προς όφελος του Πολίτη. Αυτή είναι η προίκα του Ψηφοδελτίου μας και όχι η νομή της εξουσίας, ο διαμοιρασμός αξιωμάτων, οι ετερόκλητες συμμαχίες συμφερόντων. Για πετύχει το Πρόγραμμα Καλλικράτης στο νέο Δήμο Διονύσου, δεν αρκεί ένα μόνο πρόσωπο, ούτε μόνο μια πολιτική δύναμη. Χρειάζεται μια ευρεία ΣΥΜΜΑΧΙΑ όλων των δημιουργικών δυνάμεων του νέου μας Δήμου. Αυτήν τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ χτίζουμε σήμερα, με την συνεργασία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων από όλο το πολιτικό φάσμα. Αυτή ακριβώς η ευρεία, ειλικρινής και ισότιμη ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που αποτυπώνεται στο Ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, στην Ισχυρή Ομάδα μας, είναι που αύριο, με τη δική σας ψήφο, θα μας οδηγήσει στη Νέα Εποχή του Καλλικράτη. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !»