Έκκληση ΚΕΔΕ για μηχανήματα των δήμων στις πληγείσες περιοχές

Σε ετοιμότητα τέθηκε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, ενώ μετέβησαν επιτόπου στις πληγείσες περιοχές τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Ν. Χιωτάκης και Β. Σιώμος προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τις εξελίξεις και να συμβάλλουν στην παροχή υλικοτεχνικής βοήθειας όπου απαιτείται.
Ο Γ. Πατούλης που βρίσκεται στην Κύπρο και επιστρέφει εσπευσμένα σήμερα το βράδυ, απευθύνει έκκληση προς όλους τους συναδέλφους των δήμων της Αττικής να διαθέσουν μηχανήματα τα οποία θα συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την βιβλική καταστροφή, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και μεταφέρω την έκκληση των δήμων προς τη ΔΕΗ και  τον ΟΤΕ για ταχύτερη αποκατάσταση των δικτύων τους στις περιοχές που επλήγησαν».
Επίσης ο κ. Πατούλης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους και τους αρμόδιους φορείς των περιοχών που επλήγησαν στη Δυτική Αττική, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και τις ανάγκες που έχουν προκύψει εξαιτίας των φονικών πλημμυρών ενώ έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του δήμου.  Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον ΣΠΑΠ.
Εντωμεταξύ απίστευτες είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο wall του ο Νίκος Χιωτάκης μετά την επίσκεψή του στην περιοχή!