H GlobiLED συμμετείχε στο FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ και στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017

Η GlobiLED, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στον επαγγελματικό φωτισμό LED υψηλής τεχνολογίας με περισσότερα από 1700 έργα, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και στο οποίο παρευρέθησαν οι τοπικοί φορείς καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων του οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κύριος Σπύρος Νικολαίδης, διευθυντής της GlobiLED  για έργα δημοσίου και μεγάλων πελατών, ανέλυσε την σημασία και την ανάγκη αλλαγής του συμβατικού φωτισμού με LED καθώς και τα οφέλη από την εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται σε κάθε μορφή επιχείρησης.  Επίσης παρουσίασε το     PAY AS YOU SAVE, το ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της GlobiLED, από το οποίο οφελούνται όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτων μεγέθους (για παράδειγμα ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής, εταιρείες, εργοστάσια, κλπ).
Η GlobiLED συμμετέχει στην XENIA σε συνεργασία με την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. H έκθεση ΧΕΝΙΑ αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός στην Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας και μία από τις σημαντικότερες για τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Εκεί στο περίπτερο της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,  HALL No 1, C05/D06 μπορεί κανείς να συζητήσει από κοντά τις λύσεις που μπορεί να δώσει η GlobiLED σχετικά με τον  φωτισμό με LED φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας και με το καινοτόμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα PAY AS YOU SAVE.