Την Τετάρτη και επίσημα μαζί Σάββας- Γιαννοπούλου- Βάβουλας

Πλήρης δικαίωση του OTAnews.gr . Την Τετάρτη δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Σάββας Σάββας, η δήμαρχος Ζεφυρίου και ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοτικής Συμμαχία.”

Πρόκειται να ανακοινώσουν την κοινή κάθοδό τους στις επικείμενες εκλογές υπό τον Σάββα Σάββα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πρώτο το OTAnews είχε αποκαλύψει την συμμαχία που αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσουν το Δήμο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παράταξη του Κώστα Βάβουλα είχε λάβει το 2006 17% στο Δήμο Άνω Λιοσίων και η Φωτεινή Γιαννοπούλου έχει μαζί της σχεδόν όλη τη δημοτική της ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι πολίτες του Νέου Δήμου Φυλής ενώνονται, διεκδικούν την ελπίδα στο αύριο και παρουσιάζουν το πλαίσιο αρχών και πολιτικών θέσεων της νέας παράταξης που δημιούργησαν. Η δυνατή συμμαχία “Ενότητα Πολιτών” θα ανακηρύξει τον επικεφαλή της και υποψήφιο Δήμαρχο για το νέο Δήμο Φυλής σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ. στο εκλογικό της κέντρο στην Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων (κεντρική πλατεία, οδός Σωτήρη Πέτρουλα).

Σας προσκαλούμε όλους!

Οι επικεφαλείς της “Ενότητας Πολιτών”:

Φωτεινή Γιαννοπούλου Δήμαρχος Ζεφυρίου

Κων/νος Βάβουλας Επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Συμμαχία”

Σάββας Ι. ΣάββαςΕπικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”

 

ΚΑΙ Ο ΣΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Εν τω μεταξύκΚαι ο Συνασπισμός στηρίζει τον Σάββα Σάββα στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του OTAnews διερύνεται η πλατά κοινωνική συμμαχία της πόλης που είναι δίπλα στο νέο και άφθαρτο υποψήφιο δήμαρχο Φυλής Σάββας.

Η απόφαση αυτή του Συνασπισμού έρχετε να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες αποφάσεις δυνάμεων που συστρατεύονται γύρω από τον Σάββα Σάββα. Σας υπενθυμίζουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OTAnews που επιβεβαιώθηκε και αφορούσε την απόφασή τους να στηρίξουν επίσημα την υποψηφιότητα του ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ για τον Δήμο Φυλής της Δημαρχου Ζεφυρίου Φωτεινής Γιαννοπούλου και της Δημοτικής Συμβουλου Άνω Λιοσίων και αρχηγός της παράταξης “Δημοτική Συμμαχία” Χρυσούλας Κουράση!

Για το συγκεκριμένο θέμα διαβάστε εδώ :

http://www.otanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=262:me-ton-savva-savva-oi-giannopoyloy-kai-koyrasi&catid=75:fyli&Itemid=56

Συγλονιστική και απο καρδιάς ανακοίνωση της δημάρχου Ζεφυρίου Φωτεινής Γιαννοπούλου, η οποία αποκαλύπτει τις διαδικασίες που έγιναν για την επιλογή του επίσημου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής.

Αποκαλύπτονται τραγελαφικά γεγονότα που φέρνουν την ευθύνη του πρώην (πλέον) γραμματέα τπυ ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, οποίος έφτασε στο σημείο να παραδεχτεί ότι… ξέχασε να παραγγείλει το γκάλοπ για να επιλεγεί ο υποψήφιος που θα πάρει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα με την ανακοίνωση αυτή η Φωτεινή Γιαννοπούλου ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά ότι θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Σάββα Σάββα, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αφού αν και δήμαρχος κάνει ένα βήμα πίσω για να μπει μπροστάρης ένας νεότερος πολιτικός ο οποίος αυτή την στιγμή είναι η μοναδική ελπίδα του νέου Δήμου Φυλής.

Για το συγκεκριμένο θέμα διαβάστε εδώ :

http://www.otanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=313:apokalypsi3a-sygklonistiki-anakoinosi-giannopoyloy&catid=75:fyli&Itemid=56

Την ίδια ώρα σοβαρά προβλήματα φαίνεται να έχει ο Δήμαρχος Ανω Λιοσίων κ. Χρήστος Παππούς σε μια περιοχή μάλιστα που χρειάζεται ιδιαίτερη διεύρυνση δυνάμεων αφού κατεβαίνει με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας σε μια περιοχή που πραγμαιτκά πασοκοκρατείται αφού ακόμη και ο πρώτος του ξάδερφος Γιώργος Παππούς ανακοίνωσε ότι “κατεβαίνει” με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Σάββα.

Για το συγκεκριμενο θέμα διαβάστε εδώ:

http://www.otanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=287:toy-efyge-akoma-kai-o-ksaderfos-toy&catid=75:fyli&Itemid=56