Συνέντευξη Π. Μανούρης: Νέος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Ο νέος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης παραχώρησε συνέντευξη στον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο με την οποία περιγράφει το όραμά του για την ασφάλεια στην πόλη, την Βιώσιμη Κινητικότητα και την καθαριότητα και πώς αυτά και τα τρία μαζί συνδυάζονται.
«Η καθαριότητα και η προσβασιμότητα οδηγεί στην προστασία του δημόσιου χώρου και στην μείωση της παραβατικότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του.

Αναπτύσσει το σχέδιο του για την καθαριότητα, ενώ περιγράφει με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία τις ευθύνες του κράτους και της περιφέρειας για τις χαμηλές επιδόσεις στην ανακύκλωση.

Βάζει τους νέους στο επίκεντρο και για την μείωση της παραβατικότητας σχεδιάζοντας να εγκαταστήσει δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά αι για την προώθηση της ανακύκλωσης με διαρκείς δράσεις.

Τέλος με έξυπνες εφαρμογές αλλά και με όρους Βιώσιμης Κινητικότητας σχεδιάζει να ενισχύσει και την τοπική αγορά της Νέας Ιωνίας.

Ο κ. Μανούρης είναι ένας πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός με γνώσεις και άποψη και τα όσα λέει στην συνέντευξή του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους.
Δείτε το video της συνέντευξης